Haita de actiune – in curand pe Netflix
In luna iulie, pe platforma de streaming Netflix va intra un nou film romanesc. Pe 21 iulie va intra pe Netflix filmul artistic Haita de actiune (2023). Filmul a intrat in cinematografele din Romania din 21 martie anul acesta.

Haita de actiune este scris si regizat de Vali Dobrogeanu si produs de Matei Dima, supranumit si BRomania. Matei Dima este si personajul principal al filmului. Filmul spune intamplarile amuzante prin care trec trei politistii de la rutiera, prieteni si colegi. Denzel (Matei Dima) este un politist de la rutiera putin naiv.

El isi doreste sa devina mare politist, sa rezolve cazuri complicate si sa devina super cunoscut. Din cauza visurilor sale, Denzel este luat la misto de colegii sai de munca, mai putin de Oli (Antonia Iacobescu) si de un alt prieten de-al lui, Aurel (Vlad Brumaru), care este primul politist agent de circulatie de etnie rroma.

Haita de actiune – in curand pe Netflix

Oli este o politista care sta cam prost cu nervii, se enerveaza repede atunci cand considera ca partenerii ei sunt misogini. Acest trio de neegalat isi doreste sa se afirme asa ca pornesc o investigatie a unui caz interesant. Destinul le joaca o festa grosolana pentru ca nu investigheaza unde si cum trebuie.

In Haita de actiune ii vom vedea pe Mugur Mihaescu (Garcea), Antonia (o cantareata arhi-cunoscuta pe plan mondial), Anca Dumitra (Avramescu, cunoscuta ca Gianina din Las Fierbinti) Alex Bogdan (Seba, Alex Bogdan a jucat in serialul Mondenii), Vlad Brumaru (Aurel, a jucat in seriale ca Hackerville sau Ruxxi, disponibile pe SkyShowTime), Matei Dima (este cunoscut ca vlogger, actor si regizor).

Filmul Haita de actiune are durata de o ora si 39 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.
Pe Netflix se mai pot viziona filme romanesti ca: Romina Viata Mea, Taximetristi, Capra cu trei iezi, Mirciulica si seriale ca: Sacrificiul sau Adela.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se face un streaming sau nu știu un site sau un loc unde sa se adune toate filmele românești atât cele noi cât și cele vechi (mai ales filmele mai recente apărute,cu ele e problema) pentru români din diaspora, bineînțeles contra cost,pe Netflix in alte tari nu prea sunt filme românești
    Lori