Digi Config – configurare automata setari date mobile Digi Mobil Spania

Digi Config – configurare automata setari date mobile – Digi Mobil Spania este o aplicatie de configurare automata a setarilor necesare datelor mobile (internetului mobil) pe cartelele Digi Mobil Spania. Utilizand aceasta aplicatie putem configura automat setarile necesare internetului, fara a fi nevoie sa facem o setare manuala.

Aplicatia Digi Config se gaseste pe Google Play (Android Market) si ne ajuta sa configuram atat setarile de internet necesare punctului de acces (APN) Digi, cat si sa activam optiunea date mobile in setarile telefonului.

Dupa ce am instalat aplicatia, este necesar sa permitem permisiunile cerute de aplicatie, pentru a putea accesa optiunile necesare din telefon. Dupa ce am deschis aplicatia si acceptam permisiunile, vom avea urmatoarele 3 optiuni:

  • Punct de acces (APN) – configureaza automat setarile necesare punctului de acces;
  • Date mobile – activeaza datele mobile;
  • Roaming date – activeaza roamingul de date;

Digi Config - configurare automata setari date mobile Digi Mobil Spaniaa

Practic aplicatia lanseaza scripturi care efectueaza setarile necesare datelor mobile in locul nostru, pentru APN formeaza un cod pentru a configura profilul APN iar pentru celelalte doua optiuni (date mobile si roaming de date) le activeaza automat.

Pentru a porni procesul de configurare automata pentru setarile datelor mobile este necesar sa apasam pe butonul Incepe. Aplicatia Digi Config este la prima versiune iar in cazul in care configurarea automata a setarilor internetului este esuata, putem incerca alte doua modalitati:

  • Incercam configurarea automata a setarilor de date mobile formand codul *148#;
  • Configurarea se poate face si prin intermediul paginii principale din sectiunea My Cuenta Digi de pe site-ul Digi Spania;
  • Ultima varianta, in cazul in care celelalte variante automate au esuat, este sa incercam configurarea manuala a datelor mobile Digi Spania; Daca vom fi nevoiti sa efectuam setarile manual, exista instructiuni in acest sens si in aplicatia Digi Config;

Digi Config este o aplicatie utila care ne ajuta sa configuram automat setarile de internet atat pentru Spania, Romania cat si pentru alte tari in roaming. Aplicatia este simpla, usor de utilizat si functioneaza cum trebuie. In cazul in care setarile automate au esuat, avem in aplicatie optiunea Configurarea manuala prin care suntem indrumati sa facem setarile manual, pas cu pas.

In aplicatia Digi Config gasim si alte doua optiuni, Cauta punct de vanzare si Limba. Selectand Limba putem alege una din limbile: Romanesc, English, Espanol sau Italiano.

Voi ce parere aveti despre aplicatia pentru configurarea automata a datelor mobile Digi Config? Daca ati utilizat-o pana acum, ati intampinat probleme?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Am cartela de Spania cu 2 numere.Anul acesta am intampinat numai probleme.Vroiam sa.mi mentin nr.de Spania in Romania pe perioada sederii si nu se poate.Nu stiu ce se intampla.Nu am patit niciodata asa ceva .Am acest nr. De ani de zile dar anul acesta surpriza.Nu stiu ce sa fac.0