Ramon – filmul romanesc se vede pe Netflix
Inca un film romanesc urmeaza sa intre pe platforma de streaming Netflix. Dupa Haita de actiune, inca un film romanesc cu incasari bune spre foarte bune urmeaza sa intre pe Netflix. Ramon (2023) va fi disponibil din 2 august pe Netflix.

Filmul Ramon a fost lansat in cinema in februarie anul acesta. Filmul spune povestea unui om simplu pe nume Ramon (Pavel Bartos) care este pasionat de viticultura. Intr-o zi, Ramon vede o femeie frumoasa si eleganta de care se indragosteste pe loc. Intalnirea cu fata visurilor are loc in momentul in care o echipa de la Bucuresti doreste sa faca o filmare pe pamantul pe care Ramon are viticultura.

Ramon – filmul romanesc se vede pe Netflix

Din ziua in care Ramon o vede pe femeia visurilor sale, el decide sa plece la Bucuresti pentru a o cere in casatorie. Calatoria lui Ramon la Bucuresti va fi plina de peripetii. In cautarea fetei, el se trezeste fara sa vrea implicat intr-un jaf. Se fura un tablou in valoare de 50 de mii de euro dintr-un muzeu. Din momentul in care are loc jaful si Ramon se vede la TV ca principal suspect, el decide sa plece in cautarea si recuperarea tabloului si in gasirea fetei visurilor.

Ramon este primul film in care Pavel Bartos este si actor, producator si scenarist. Filmul este facut de regizorul Jesus del Cerro. Distributia filmului este plina de actori si vedete arhicunoscute in Romania, printre aceste vedete ii vom enumera pe: Smiley (a mai jucat in filme ca Legatii, Cu un pas inainte, Nasa, Selfie, Triplusec si altele), Ionut Rusu (stand upper, a participat la emisiunea iUmor, a jucat in serialul Baieti de oras), Andreea Vasile (a jucat in filme si seriale ca: Umbre, Spion/ Maestru, Las Fierbinti si altele), Ana Maria Calita (stand up, a participat la iUmor, este primul film in care joaca), Andreea Esca (a mai aparut in filmul Noi suntem si documentarul 30 de ani de democratie), Alexandru Ion (a jucat in seriale si filme ca: Taximetristi, Ruxx, Sacrificiul, Atletico Textila, Trasniti in Nato si altele.

Filmul Ramon are durata de o ora si 36 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.