Focus Sat: abonatii Acces pierd accesul gratuit la Antena Play
De astazi, abonatii serviciului de televiziune prin satelit Focus Sat care detin unul dintre pachetele Acces sau Acces Plus nu mai au acces gratuit la platforma Antena Play. Abonatii care detin unul dintre pachetele mentionate si doresc utilizarea serviciului Antena Play, vor trebui sa achite suma de 5 lei pe luna.

Clientii care au optat pentru pachetele online Play TV si Play TV Extra au in continuare acces la Antena Play. In ceea ce priveste abonatii TV, doar cei cu pachet Acces Max vor mai avea acces gratuit la Antena Play, conform comunicatului publicat ieri de Focus Sat.

Desi serviciul nu mai este gratuit, pretul de 5 lei pe luna inca este unul avantajos in situatia in care suntem interesati de productiile difuzate pe posturile Antena 1, Antena Stars sau Happy Channel.

Aceste noutati pot avea legatura cu majorarea de pret a abonamentului Antena Play care intra in vigoare, de asemenea, astazi. Utilizatorii care sunt abonati direct la Antena Play au avut pretul abonamentului marit de la 4 euro la 8 euro pe luna, majorarea pretului fiind semnificativa. Reamintim ca pretul abonamentului Antena Play a fost dublat si in prima parte a anului trecut.

Focus Sat: abonatii Acces pierd accesul gratuit la Antena Play

Utilizand platforma Antena Play putem avea acces live la posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, ZU TV si Antena International. De asemenea, vom avea acces la canalele on demand Mireasa, Antena Monden, Comedy Play si Cook & Play.

Tot pe Antena Play avem acces la emisiunile si reality show-urile difuzate de acestia, cateva titluri cunoscute fiind Asia Express, iUmor, Chefi la cutite, Pretul cel bun, X-Factor, Splash! Vedete la apa dar si la seriale precum Adela, Mostenirea, Destinatia, Flacarile destinului, Povesti de familie, Juramantul, Domnul Gresit si altele.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari efectuate de Focus Sat? Va afecteaza pierderea accesului gratuit la Antena Play?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

 1. Modificarile acestea nu tin neaparat de Focus Sat. Mai mult ca singur ca aceasta mutare a fost dictata de latrine in mod direct, Focus Sat fiind un simplu executant de manevre in acest caz.

  In alta ordine de idei: Decat sa dai 8 euro / lunar pe un abonament direct AntenaPlay, mai bine te abonezi printr-un operator. Nu de alta dar astia de la AntenaPlay mai au putin si se iau la tranta cu Netflix cand vine vorba de pretul abonamentului.

  Vad si Orange are o promotie cu AntenaPlay la 1,5 euro / lunar, in anumite conditii.

  Sau, pentru cca 12 euro / lunar alegi pachetul Focus Sat Play TV Extra, pachet ce include:

  – AntenaPlay
  – MaxPak
  – Filmbox Premium și Extra HD
  – Biblioteca documentare premium National Geographic
  – cca 100 canale TV

  Toate acestea fara perioada minima contractuala.