Mismatched si Country ever after pe Netflix
Mismatched este un serial indian romantic care descrie povestea a doua persoane care nu sunt potrivite una pentru cealalta, specialista in tehnologie interpretata de Prajakta Koli si baiatul interesat de ea.

In seria Mismatched vom putea vedea si alti actori indieni cunoscuti precum Rohit Saraf (Dear Zindagi – 2016, Hitchki – 2018) sau Trishna Singh (Vanguard – va fi lansat tot in noiembrie, din distributie face parte si Jackie Chan).
Primul episod al seriei indiene Mismatched se va putea vedea pe Netflix luna urmatoare.

Mismatched si Country Ever After pe Netflix
Rohit Saraf face parte si din distributia noului film Ludo care se va putea vedea tot pe Netflix joi, 12 noiembrie. Ludo este o dramedie care descrie patru povesti diferite in care vom putea vedea actorii principali Abhishek Bachchan (Youth – 2004), Aditya Roy Kapoor (a jucat si el in Dear Zindagi alaturi de Rohit Saraf) si Sanya Malhotra (Dangal – 2016).

Country ever after – serie documentata despre muzica country pe Netflix

Country ever after (numit anterior Country-ish) urmareste viata cantaretului country Coffey Anderson alaturi de sotia sa (dansatoare hip-hop) Priscilla Anderson, obstacolele intalnite in viata lor, realizarile si problemele de sanatate. Documentarul a fost programat initial pentru lansare pe 25 septembrie insa lansarea a fost amanata pentru data de 6 noiembrie.

Noi suntem campionii – din 17 noiembrie pe Netflix

Noi suntem campionii (We are the champions) este o serie documentata despre cele mai ciudate competitii din lume. Rainn Wilson este atat producatorul executiv al seriei cat si narator. In editiile seriei vom vedea concursuri de mancat chilli, alergarea dupa roata de cascaval, yo-yo, dansuri de caini sau sarituri ale broastelor. Daca numele Rainn Wilson nu va suna cunoscut, este posibil sa il cunoasteti dupa numele Dwight Schrute personaj interpretat in comicul serial The Office (2005).

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas – reality show despre Craciun

Din 18 noiembrie vom putea vedea pe Netflix reality show-ul tematic de sarbatori numit Holiday Home Makeover with Mr. Christmas. Designerul de interior Benjamin Bradley (aka Mr. Christmas) va oferi unor familii cadoul transformarii casei de sarbatori. Benjamin Bradley este un cunoscut designer de interior, fondatorul E & Co. Home Interiors.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.