Sezonul 2 Sweet Tooth – Netflix
Sweet Tooth: Un baiat cu cornite este cea mai noua serie de fantezie lansata de Netflix iar in cele doua zile de la lansare a primit aprecieri din partea utilizatorilor.

Asemenea altor serii originale Netflix de succes, Stranger things si The umbrella academy, Netflix mizeaza pe actori tineri si carismatici iar primul sezon Sweet Tooth pare sa aiba succes, avand in spate benzi desenate cunoscute.

Desi sezonul 2 nu a fost confirmat inca de Netflix, putem spera la reinnoirea serialului avand in vedere succesul inregistrat si benzile desenate cu o vechime de 40 de ani pe care este construit serialul. Insa, asa cum am observat in cazul serialului Mostenirea lui Jupiter care a fost anulat, Netflix poate produse surprize chiar si atunci cand lucrurile par batute in cuie.

Sezonul 2 Sweet Tooth – Netflix
Putem spera la sezonul 2 Sweet Tooth si datorita finalului primului sezon, care indica o continuare a seriei.
Pe IMDB a fost obtinuta o nota foarte buna, 8.3 din aproximativ 2.400 de recenzii.

Atentie! Nu cititi mai departe daca nu doriti sa aflati informatii despre finalul primului sezon.

Actiunea serialului Sweet Tooth difera de actiunea prezentata in benzile desenate ale lui Jeff Lemires, primul sezon se incheie cu Gus incarcerat, intalnindu-se cu alti hibrizi, Wendy si Bobby. In benzile desenate, hibrizii incearca sa scape din acest complex iar Jepperd formeaza o echipa de salvare pentru acestia. Probabil sezonul 2 va incepe similar benzilor desenate, in cazul in care serialul va fi prelungit. Deja l-am vazut pe Gus intalnindu-i pe Wendy si Bobby iar tentativa de a evada este iminenta si in sezonul 2.

Daca serialul va fi reinnoit cu sezonul 2, in distributia serialului vom vedea, probabil, aceiasi actori precum Nonso Anosie (Jeppard), Christian Convery (Gus), Stefania LaVie Owen (Becky), Adeel Akhtar  (Dr. Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Dania Ramirez (Aimee) sau Neil Sandilands (generalul Abbot).

In situatia in care Sweet Tooth va fi reinnoit, probabil nu vom vedea primele episoade din sezonul 2 mai devreme de vara sau toamna anului 2022. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre acest subiect.

Voi ce parere aveti despre Sweet Tooth? Credeti ca vom vedea si sezonul 2?

Update 29.07.2021: Netflix a confirmat sezonul 2 al serialului Sweet Tooth: Un baiat cu cornite;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU