Stingray Festival 4k si Love Nature se vor lansa in Romania
Reprezentantii programelor Stingray Festival 4k, Love Nature si Insight 4k au notificat CNA privind emisia in Romania. Inca nu a fost specificat la ce operatori vor fi disponibile posturile respective.

Insight 4k a fost introdus deja in grila de programe a operatorului Vodafone pe 15 mai, fiind introdus in acelasi timp in grila si programul Super TV2. Insight 4k este disponibil abonatilor Vodafone care au un TV 4k pe pozitia 163.

Stingray Festival 4k este un program canadian detinut de grupul Stingray, disponibil in limba engleza care difuzeaza continut 4k de peste tot din lume. Canalul difuzeaza circuri, concerte, sesiuni DJ, operete de teatru si multe altele, in format 4k. Stingray Festival 4k este primul program care difuzeaza exclusiv in 4k nativ si audio Dolby-Digital.

In Europa, Stingray Festival 4k este disponibil in tari precum Austria, Belgia, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Spania sau Elvetia, urmand sa fie lansat si in Romania.

Love Nature este tot o televiziune canadiana insa detinuta de Blue Ant Media, care difuzeaza documentare si emisiuni despre natura si lumea animala. Televiziunea Love Natura emite atat in format HDTV (1080i – downscalat la 576i pentru feed-ul SDTV) cat si in format 4k (UHD). In Europa, canalul se poate vedea in tari precum Regatul Unit sau Olanda.

Love Nature difuzeaza emisiuni precum: America’s Wild Seasons, Big Cat Country, Great Blue Wild, Africa’s Wild Horizons, Dogs with Extraordinary Jobs, Strange Creatures, Wildlife Icons, Monkey Island, Tales from Zambia sau Valley of Flood and Fire.

Stingray Festival 4k si Love Nature se vor lansa in Romania

Reamintim ca Animal Planet a iesit din grilele operatorilor Digi (finalul lunii noiembrie 2012) si Telekom/NextGen (finalul lunii decembrie 2019).

Acest program ar putea fi o alternativa a postului Animal Planet in grilele de programe Digi (RCS & RDS), Telekom (inclusiv Orange cablu, in zonele in care este folosita infrastructura Telekom) si NextGen, avand in vedere ca postul nu se mai afla in aceste grile. Desi Digi are o alternativa, Digi Animal World, ceilalti operatori mentionati nu stau la fel de bine.

Voi ce parere aveti despre cele 3 posturi Insight 4k, Stingray Festival 4k si Love Nature? Ati dori aceste posturi in grila de programe a operatorului la care sunteti abonat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

 1. Degeaba sau lansat în România dacă sunt doar la INES . La INES au puțini clienți , și în audiență nu o vor duce bine . Este egal cu zero că au apărut în România dacă nu intră macar la un operator principal

 2. Îmi spuneți va rog ce abonamente au acum Vodafone Tv și fix
  Ce pachete au
  Că nu mai înțeleg nimic pe saitul lor.
  Acolo e numai dacă comanzi online parcă.

  A mai rămas aceleași pachete sau sa schimbat.

  • Cine a spus asta? Asta ai inteles din material? In material nu scrie ca nu va mai intra AP ci ca Love Nature ar putea fi o varianta de inlocuire a postului AP atat pentru digi cat si pentru telekom.

   • Gorila tu nu vezi bine sau iti trebuie ochilari, canalele asta vor intra la Vodafone TV (EX UPC). Deja a intrat Insight tv 4k. Te roade gelozia ca nu ai televizor 4K asa-i.

    • Ce s-a intamplat baiatu? nu ma roade nimic. Pot intra unde doresc acele posturi. Eu i-am raspuns lui Tiberiu care scria ca nu va mai intra AP in grila. De unde ti-a venit tie ca as fi spus ca nu vor intra sau ceva de genul. Eu zic sa iti dai ochelarii de soare jos si sa citesti mesajele mele corect. Fara suparare.

     • Eu vad ca ai scris ca va fi o varianta de inlocuire pentru Animal planet la Telekom sau Digi, aceste posturi vor intra la Vodafone TV (Ex Upc) pentru ca au intrat si in Olanda tot la Vodafone TV care este detinut de Liberty Global care detine si Vodafone TV Romania, si in aldoilea rand nu port ochelari de soare pentru ca am ochelari de vedere, asa ca nu ma mai jigni, eu nu te-am jignit, daca cuvantul roade la tine este jignere asta inseamna ca eu sunt Super-Man.

     • 1 Nu am scris ca va fi o varianta de inlocuire. S-a scris AR PUTEA FI cea, ce este o diferenta intre a fi si ar putea fi. 2 Este o parere asa cum tu iti scrii parerea asa imi scriu si eu parerea sau alti oameni .3 Nu m-am simtit jgnit cu cuvanul roade ci cu cuvantul pune-ti ochelarii.4 Ochelarii tai se vad ca ar fi de soare, scuze daca te-am jignit doar am raspuns la jignirea ta, de fapt la mistoul tau. De acum incolo hai sa comunicam ca niste oameni civilizati. O mica corectura Vodafone detine Liberty Global nu invers. In rest ma bucur ca ti-ai dat seama de gresala.

     • O mica corectare si din partea mea, de fapt Vodafone detine UPC in Romania (si probabil urmeaza si in alte tari, dupa ce primesc acceptul Comisiei Europene si al autoritatilor de concurenta locale), Liberty Global este fosta companie care detinea UPC si inca mai exista in multe tari.

     • Asta i-am spus si eu lui gustave ca Vodafone a cumparat ,ce a avut liberty global in ro adica upc si nu invers cum a scris gustave.

   • Eu zic ca este invers, uite citeste aici, cand o avea bani nemiti sa ii cumpere pe americani sa imi spui si mie. Vb serios fara caterinca.

    • Daca spui ca Liberty Global a cumparat Vodafone de ce UPC s-a schimbat numele in Vodafone TV? De ce nu s-a numit Vodafone mobil UPC Mobil? Sa zic? De ce saitul upc.ro sa inchis si a ramas Vodafone.ro cu o sectiune noua internet fix si tv? Esti client fost UPC? Daca da de ce ai primit instiintare in februarie ca de la 31 martie upc isi va schimba actionariatul si se redenumeste in Vodafone TV? Intradevar Liberty Global a mai ramas cu partea tv si in alte tari dar nu la noi. Au vandut in Germania Ungaria Romania parca Cehia. Astept raspuns la intrebari. Fara misto cauta pe internet pe Gloogle cine a cumparat pe cine.

    • Faci o confuzie, Liberty Global nu a cumparat grupul Vodafone si nici invers, grupul Vodafone a cumparat de la Liberty Global operatiunile din Germania, Romania, Cehia si Ungaria. Atat.