Sub looped-a timpului si Oswaldo – Minimax
Trei posturi de desene animate vin in luna octombrie cu noutati pentru telespectatorii. In acest articol vom detalia ce noutati aduc cele 3 canale in luna octombrie.

Carton Network va difuza noi episoade din serialul Super Eroinele DC (2015-2018) din data de 18 octombrie, de la ora 15:55. Inainte sa difuzeze episoadele noi, Cartoon Network va redifuza episoade mai vechi in sistem maraton in zilele de 16 si 17 octombrie. In aceste 2 zile se vor difuza episoade din primul sezon al serialului Super Eroinele DC.

In acest serial animat vom vedea eroii Wonder Woman (voce Grey Griffin), Batgirl (Mae Whitman), Green Lantern, Supergirl (Anais Fairweather), Bumblebee (Teala Dunn) Zee Zatara. In acest sezon, super eroinele isi vor lua o masina. Kara va avea nevoie de ajutor sa poata participa la 2 evenimente in acelasi timp: o cina cu un inevestitor pentru afacerea tatalui sau la care nu are chef sa mearga dar nu vrea sa isi dezamageasca tatal, si sa se duca la un concert al trupei sale preferate. Kara apeleaza la Bizzaro.

Diana canta la un concurs si pentru a castiga concursul ea apeleaza la magie fapt care va aduce haosul in oras. Wonder Woman, Supergirl si Batgirl se descurca super greu in postura de eleve de liceu si nu mai au timp sa apere locuitorii orasului Metropolis.
Serialul Super Eroinele DC va fi difuzat in fiecare zi, de la ora 15:55, pe Cartoon Network. Are 5 sezoane cu un total de 116 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.

Dot in fiecare zi, la Jim Jam de la orele 10:55, 14:53 si 20:27. Dot este o fetita de 8 ani pasionata de tehnologie care sare in ajutorul prietenilor sai atunci cand acestia au probleme. Serialul Dot este un serial pentru prescolari si este facut dupa o carte cu acelasi nume scrisa de Randi Zuckenberg. Serialul Dot are 26 de episoade.

Sub looped-a timpului si Oswaldo – Minimax

Postul de televiziune Minimax difuzeaza 2 seriale noi.
Oswaldo, in fiecare zi, de la 17:30. Oswaldo este un pinguin care are parte de aventuri in fiecare zi alaturi de prietenii lui, Tobias si Leia, aceste aventuri au loc la scoala, in clasa a 6-a. Pinguinul Oswaldo a fost gasit pe plaja de un cuplu de oameni care l-au adoptat. Lui Oswaldo ii plac foarte mult pizza si jocurile video.

Sub looped-a timpului, in fiecare zi, de la ora 23. Theo si Luc sunt 2 copii care stau in orasul Port Doover. Intr-o zi, acestia lucreaza la o inventie intr-un garaj iar in timp ce lucrau are loc un accident (ei raman blocati in timp si spatiu, tot timpul este ziua de luni, ziua in care a avut loc accidentul).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Sezonul 2 din Dot a debutat pe 4 octombrie, la fel și serialul Oswaldo iar pe 8 octombrie a debutat serialul Sub looped-a timpului (care a fost anterior difuzat pe Megamax).