TV1000 difuzeaza filme cu Robert De Niro
Postul de televiziune TV 1000 anunta ca luna august ii este dedicata marelui actor Robert De Niro. In fiecare zi de miercuri, TV 1000 va difuza de la ora 22 filme emblematice cu Robert De Niro. Iata ce filme veti putea vedea pe TV 1000 in luna august.

Everybody’s Fine / Cu totii sunt bine (2009) – 10 august, ora 22. Frank Goode (Robert De Niro) este un barbat ramas singur dupa ce sotia sa moare. Cu toate ca Frank are copii, acesta nu stie nimic de ei, singura legatura intre el si copiii sai era sotia. Pentru a afla ce fel de viata duc copiii sai, Frank decide sa calatoreasca prin toata America in orasele unde locuiesc acestia.

Prin aceasta calatorie inopinanta, Frank va descoperi ca ei nu au vietile chiar atat de linistite cum credea el si ca fiecare copil in parte are greutatile si problemele sale.
Filmul Cu totii sunt bine are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Cop Land / Orasul Politistilor (1997) – 17 august, ora 22. Acest film poate fi urmarit si pe postul Film Now, pe 14 august, la ora 21:55. Orasul New York este o metropola unde la fiecare 8 minute se petrece cate o crima. Aproape de New York exista un orasel numit Garrison, un loc linistit unde locuiesc numai politisti. Aceasta oaza de liniste se va transforma intr-un loc in care violenta si coruptia sunt la ele acasa.

Cel care va pune capat acestor lucruri este Freddy Heflin (Sylvester Stallone). El va trebui sa aresteze oamenii legii pe care ii credea incoruptibili si care aveau deviza Nimeni nu este mai presus de lege. Filmul Orasul Politistilor are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a luat nota 7.

TV1000 difuzeaza filme cu Robert De Niro

Awakenings / Revenire la viata (1990) – 24 august, ora 22. Doctorul Malcolm Sayer (Robin Williams) este repartizat intr-un spital in care este o sectie cu pacienti bolnavi de encefalita. Aceasta epidemie de encefalita a avut loc acum foarte mult timp in acel orasi= iar medicii nu au reusit sa ii vindece pe acei pacienti.

Malcolm descopera un remediu medicamentos pentru aceasta boala si cere voie directorului spitalului ca acest remediu sa ii fie admininistrat unui pacient pe nume Leonard Lowe (Robert De Niro) sub forma de test. Filmul Revenire la viata are durata de doua ore si 1 minut, pe IMDb a obtinut nota 7,8.

This Boy’s Life / Viata lui Toby (1993) – 31 august, ora 22. Acest film este facut dupa o poveste adevarata. Caroline (Ellen Barkin) si Toby (Leonardo DiCaprio) locuiesc singuri. Caroline aduce acasa intr-o zi un barbat care are multe vicii rele care il vor face pe Toby sa isi doreasca cu ardoare sa plece de langa mama lui si sa isi duca viata pe propriile picioare. Omul cu vicii este Dwight (Robert De Niro).
Filmul Viata lui Toby are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb obtinut nota 7,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.