Acasa difuzeaza Drumul catre tine
Acasa TV a inceput recent difuzarea telenovelei Drumul catre tine (Mi camino es amarte – 2022), o telenovela marca Televisa. Drumul catre tine este un remake al telenovelei chiliene El Camionero create de Vicente Sabatini si difuzate intre 2016 si 2017. Seria a fost produsa de Nicandro Díaz González (Stapana – 2010)

 Rezumat telenovela Drumul catre tine
Guillermo Santos Pérez (Gabriel Soto) este un barbat cu principii solide care isi castiga existenta ca sofer de tir. El are grija de familia sa si doreste sa se casatoreasca cu Ursula (Sarra Corales), o femeie cu un trecut intunecat.

Atunci cand viata sa pare sa devina mai buna, Olivia (Claudia Alvarez), fosta sa iubita care este aproape sa moara, marturiseste ca au impreuna o fiica pe nume Isabella (Camille Mina) si ii propune sa se intalneasca la casa Daniellei Gallardo si a lui Fausto Beltran, parintii adoptivi ai Isabellei.

Guillermo, dorind sa isi intalneasca fiica, ajunge la casa Beltran, unde este confundat cu noul asistent al Danielei un arhitect peisagist de succes cu care Daniela nu reuseste sa aiba un copil.

Prima intalnire cu Isabella trezeste instinctul de tata al lui Guillermo, moment in care decide sa lucreze cu Daniela pentru a fi aproape de Isabella. El se apropie din ce in ce mai mult de Daniela, afland astfel cat de singura se simte in relatia ei.

De-a lungul timpului, Daniela si Guillermo ajung sa se indragosteasca unul de altul insa decid sa tina acest lucru secret pentru a isi respecta partenerii.

Acasa difuzeaza Drumul catre tine

In aceasta productie putem vedea actorii Gabriel Soto (Cealalta familie a sotului meu – 2018), Susana González (Un loc in inima ta – 2021, a jucat si in Cealalta familie a sotului meu alaturi de Gabriel Soto), Mark Tacher (The Birthday Cake – 2021, La Reina del Sur – 2011), Ximena Herrera (El Señor de los Cielos – 2013), Mónika Sánchez (Salomé – 2001), Alberto Estrella (Inimi impietrite – 2021) si altii.

Telenovela se poate vedea pe Acasa de luni pana vineri, de la ora 17:00. In tara natala a avut 92 episoade difuzate intre 2022 – 2023, ultimul episod a fost difuzat pe 12 martie 2023. Pe IMDb a obtinut nota 8.3 din 33 recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.