Steaua inimii mele si Sarutul zapezii – Diva
In acest material vom detalia filmele romantice difuzate de postul Diva in perioada 9-23 ianuarie. Aceste filme incep de la ora 16.

Taking a Shot at Love / Steaua inimii mele (2021) – 9 ianuarie, ora 16. Jenna (Alexa PenaVega este o fosta profesoara de balet. Ryan (Luke Macfarlane) este un jucator de hochei care sufera un accident la glezna. Ryan este trimis la profesoara de balet pentru a se recupera prin miscari de balet. In timpul terapiei, Jenna si Ryan se vor indragosti. La sfarsitul terapiei, atunci cand Ryan trebuie sa se intoarca pe gheata, el trebuie sa se decida ce va face, va ramane cu Jenna sau se intoarce la sport.

Filmul Steaua inimii mele are durata de o ora si 24 minute iar filmarile au avut loc in Canada. A fost regizat de Kevin Fair iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

A Winter Getaway / Excursia de lux (2021) – 16 ianuarie, ora 16. Joe Franklin (Brooks Darnell) este un om obisnuit care primeste de la un prieten bogat o excursie de lux. Joe va calatori cu un avion privat in care o va intalni pe Courtney Evans (Nazneen Contractor) care face parte din personalul avionului. In timpul excursiei, cei doi se indragostesc. Joe nu ii spune lui Courtney ca el nu este bogat ci doar un om obisnuit de frica sa nu o piarda. Oare ce se va intampla atunci cand Courtney va afla ca Joe nu este bogat? Va mai ramane alaturi de Joe?

Filmul Excursia de lux are durata de o ora si 24 de minute, regizorul filmului este Steven R. Monroe iar filmarile au avut loc in Alberta, Canada. Pe IMDb are nota 6,3.

Steaua inimii mele si Sarutul zapezii – Diva

Snowkissed / Sarutul zapezii (2021) – 23 ianuarie, ora 16. Kate Daniels (Jen Lilley) este o jurnalista careia nu ii place sa calatoreasca cu avionul, insa sefii ei o trimit sa ii ia interviu lui Noha (Chris McNally), proprietar de pensiune. Noha doreste sa devina ghid turistic. Kate si Noha se vor indragosti.

Filmul Sarutul zapezii are durata de o ora si 24 minute, este regizat de Jeff Beesley iar filmarile au avut loc in Canada. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.