Supercelula – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat ieri un nou serial englez de actiune, aventura si sci-fi, Supercelula (Supacell), care a ajuns rapid in topul celor mai vizionate seriale de pe platforma online.

Serialul prezinta un grup de oameni obisnuiti din sudul Londrei care, intr-un mod neasteptat, obtin puteri supranaturale, fara a avea vreo legatura unul cu celalalt, cu exceptia faptului ca sunt de culoare.

Pe masura ce observa impactul avut asupra vietii de zi cu zi, o persoana va incerca sa ii uneasca pentru a salva ceea ce iubeste si in acelasi timp sa ii fereasca de raufacatorii care observa abilitatile lor speciale.

Serialul a fost creat de Rapman (Blue Story – 2019) iar in distributie vom vedea actorii Michael Salami (Temple – 2019, Hollyoaks – 1995), Adelayo Adedayo (nominalizata la un premiu BAFTA datorita performantei din The Responder – 2022), Eddie Marsan (The World’s End – 2013, 21 Grams – 2003), Ky-Mani Carty, Travis Jay, Destiny Viva (Red, White & Royal Blue – 2023), Rayxia Ojo si altii.

Supercelula – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al serialului Supercelula are 6 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 5.5 din peste 500 de recenzii, avand indicele de popularitate 1413. In Romania ocupa locul 2 in topul serialelor vizionate pe Netflix, dupa serialul spaniol Clanurile din Galicia (aflat pe prima pozitie) si inainte de Bridgerton (care a avut a doua parte a sezonului 3 adaugata luna aceasta).

Observam ca Supercelula a urcat rapid in topul celor mai vizionate seriale din Romania si nu sta rau nici in alte tari, ceea ce demonstreaza ca interesul pentru acest serial este unul ridicat. Desi este inca un serial cu supereroi, pare sa fie usor diferit de cele lansate recent.

Este prea devreme pentru a ne putea pronunta daca Supercelula va avea sezonul 2, acest lucru depinde in special de numarul de abonati care vizioneaza serialul dar si de numarul orelor vizionate. Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca daca sezonul 2 este in plan.
Supercelula a fost produs de New Wave Agency iar filmarile au avut loc in Londra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU