Un corp functional: serialul israelian va avea sezonul 2
Un corp functional (A Body That Works / Goof Shlishi – 2023) este un serial israelian disponibil pe Netflix ce a crescut in popularitate in Romania, multi intrebandu-se daca va avea sezonul 2. Aceasta este o serie de drama creata de Shay Capon, Shira Hadad (Wisdom of the Crowd – 2017) si Dror Mishani si este cea mai populara serie de drama israeliana din 2023.

Serialul reprezinta o poveste sensibila si intima construita in jurul unui subiect controversat: legatura dintre un cuplu infertil si o mama surogat care le poarta viitorul copil.

Serialul prezinta doi tineri ce se vad nevoiti sa apeleze la o mama surogat. In primul episod ii vedem pe Elie si Ido care dupa ce incearca sa faca un copil timp de mai multi ani, sunt aproape de a-si vedea visul implinit insa se bucura mai devreme decat ar trebui.

In serial vom vedea actorii Yehuda Levi (Munich – 2005, Yossi & Jagger – 2002), Lior Raz (Fauda – 2015), Gal Malka, Rotem Sela (Lehiyot Ita – 2013), Moris Cohen, Yael Eitan (Spionul – 2019), Rita Shukrun, Marek Rozenbaum, Ilanit Ben-Yaakov (Jellyfish – 2007), Osher Maimon (Manayek – 2020) si altii. Serialul a fost produs de Kuma Productions.

Un corp functional: serialul israelian va avea sezonul 2

Primul sezon are 8 episoade si a fost difuzat in Israel anul trecut. Reprezentantii serialului au confirmat inca din prima parte a acestui an ca Un corp functional va avea sezonul 2, urmand sa fie alcatuit din 6 episoade. Nu a fost oferit un termen privind cand vom putea vedea episoade noi si nici nu stim daca acestea vor fi adaugate pe Netflix imediat dupa lansare.

In ceea ce priveste un termen, cel mai probabil nu vom vedea episoade noi mai devreme de inceputul anului urmator. Pe IMDb, Un corp functional are nota 7.7 din 202 recenzii si are indicele de popularitate IMDb 2,126. Pe Netflix ocupa locul 2 in topul celor mai vizionate seriale in Romania, situandu-se dupa serialul cu supereroi Supercelula (primul loc) si inainte de serialul spaniol Clanurile din Galicia care isi mentine o pozitie in top 3.

Daca ati urmarit Un corp functional, ce parere aveti despre acest serial israelian?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.