Superescrocii si A se decupa pe linia punctata – Netflix
Netflix pregateste noi seriale animate care vor fi difuzate luna aceasta, in acest articol vom mentiona informatii despre fiecare dintre aceste noi productii.

A se decupa pe linia punctata (Strappare lungo i bordi) este o serie italiana animata care prezinta viata unui caricaturist din Roma si a constiintei sale care are forma unui armadillo. El reflecta asupra vietii si alegerilor facute, pe masura ce calatoreste alaturi de prieteni in afara orasului.
Seria animata de comedie va fi disponibila pe Netflix de miercuri, 17 noiembrie 2021.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing este o serie animata educativa pentru copii care are scopul de a invata copiii alfabetul muzical impreuna cu 5 robotei: Beep, Boop, Bing, Bang si Bo. Colectia 1 a acestei animatii va fi disponibila pe Netflix de marti, 16 noiembrie.

Pe Netflix este disponibila si seria animata Ask the StoryBots (cu 22 de episoade difuzate intre 2016 si 2019) despre creaturile curioase numite StoryBots.

Ham-ham in spatiu (Dogs in space) este o noua serie animata dedicata copiilor peste 7 ani. Intr-un viitor nu foarte indepartat, cercetatorii Pamantului trimit o flota de caini modificati genetic cu scopul de a explora galaxia in cautarea unei lumi care ar putea deveni noua casa a oamenilor.

Serialul animat este creat de Jeremiah Cortez iar printre actorii ale caror voci dau viata personajelor putem mentiona: Haley Joel Osment, William Jackson Harper, Sarah Chalke, John DiMaggio, Chris Parnell, Kimiko Glenn si altii.

Primul sezon al seriei animate Ham-ham in spatiu va avea 10 episoade, fiecare episod avand durata de aproximativ 18 minute. Vom putea viziona noua serie pe Neflix de joi, 18 noiembrie.

Superescrocii si A se decupa pe linia punctata – Netflix

Superescrocii (Super Crooks) este ultima serie animata pe care o vom mentiona in acest articol. Seria japoneza il prezinta pe Johnny Bolt pe masura ce alcatuieste o echipa de superescroci pentru a da ultima lovitura perfecta. Tinta lor este seful unei puternice grupari de crima organizata si sunt foarte multe moduri prin care acest plan poate esua.

In aceasta serie vom auzi vocile unor actori precum Kenjirô Tsuda, Maaya Sakamoto, Jun’ichi Suwabe, Tetsu Inada, Pierre Taki si altii.
Primul sezon al seriei animate Superescrocii va avea 13 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 25 noiembrie.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.