Focus Sat TV difuzeaza serialul Posedare / Possessions
Reprezentantii Focus Sat au anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea unui nou serial de exceptie din 26 mai. Noul serial se numeste Possessions / Posedare (2020) si va fi difuzat in serile de luni si joi, de la ora 21:30, cate 2 episoade.

Serialul Posedare ne prezinta o poveste interesanta in care iubirea se poate transforma in drama. O tanara pe nume Natalie (Nadia Tereszkiewicz) este o frantuzoaica stabilita in Israel. Ea urma sa se casatoreasca cu Eran (Imri Biton) insa acesta este gasit mort chiar in ziua nuntii.

Toata lumea o considera pe Natalie principalul suspect iar ea cere ajutorul ambasadei Frantei. Karim (Reda Kateb) este trimis de ambasada franceza sa o ajute pe tanara. Karim o gaseste pe Natalie intr-o stare destul de ciudata incat acesta nu poate sa isi dea seama daca Natalie este o femeie pierduta si vurnerabila sau este o manipulatoare.

Politia israeliana ii trimite pe Esti (Noa Koler) si pe Beer-Sheva sa investigheze cazul de crima. Toti apropiatii tinerei isi schimba comportamentul fata de ea iar cazul de crima devine din ce in ce mai complicat de rezolvat.

Moartea lui Eran va trezi in toata comunitate demoni ascunsi si va face ca intreaga lume din acea comunitate sa scoata la iveala cate un secret ascuns.

Focus Sat TV difuzeaza serialul Posedare / Possessions

Intr-un interviu acordat postului Canal+, actrita Nadia Tereszkiewicz a vorbit de personajul ei cat si de restul personajelor mentionand ca Natalie este o fata fragila dar puternica in acelasi timp si ambigua. Nadia admira la personajul ei faptul ca aceasta cauta cu orice pret libertatea cu toate ca cei din jur o considera vinovata si au alte asteptari.

Nadia a mai spus ca este onorata ca a jucat alaturi de actorul Reda Kateb (Karim). Actrita a mentionat ca serialul Posedare este un thriller care oscileaza intre real si fantastic. Serialul a primit distinctia pentru cel mai bun serial francez, acordata de Sindicatul Francez al Criticilor de Film.

Serialul Posedare are un sezon cu un total de 7 episoade, durata fiecarui episod este de 50 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5. Filmarile serialului au avut loc in Beersheba, Israel. Postul de televiziune Focus Sat TV HD se receptioneaza exclusiv in grila operatorului DTH Focus Sat. Focus Sat apartine operatorului francez Canal+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.