Familia Uysal / Uysallar – serial turcesc Netflix
Familia Uysal (Uysallar / Wild abandon) este cel mai nou serial turcesc ce va fi disponibil pe Netflix de la finalul acestei luni. Seria este produsa de compania Ay Yapim, cunoscuta pentru alte seriale turcesti precum Legea familiei (2017), Persona (2018), Dragoste si bani murdari (2014), Iubirea: curs pentru incepatori (2020), Intre tine si rau (2019) si altele.

Arhitectul Oktay Uysal incepe sa traiasca o viata dubla desfranata, fara ca familia sa stie acest lucru. In acelasi timp, sotia sa, copiii si tatal lui traiesc, de asemenea, vieti duble. Casa familiei Uysal este plina de minciuni.

Rolul principal este interpretat de Öner Erkan (Legea familiei – 2017, Fetele tale, baietii mei – 2006) iar in serial vom vedea si alti actori precum Haluk Bilginer (Persona – 2018, Alex Rider – 2020, Ezel – 2009), Songül Öden (Iubire de argint – 2005), Serkan Altunorak, Ugur Yücel (The Bandit – 1996, Muhsin Bey – 1987), Ibrahim Selim (a avut si el un rol in Persona) si altii.

Familia Uysal / Uysallar – serial turcesc Netflix

Primul sezon al serialului Familia Uysal are 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 30 martie 2022. Filmarile au fost efectuate in Istanbul iar fiecare episod are durata de 45 de minute.

Ultimatum: Casatorie sau asa a fost sa fie (The Ultimatum: Marry or move on) este un reality show din SUA ce va fi disponibil pe Netflix din 6 aprilie.

Show-ul este prezentat de Nick Lachey si prezinta cupluri care isi supun partenerii unui test, fie duc relatia la alt nivel prin casatorie, fie renunta la ea, luand in calcul convietuirea cu un alt partener. Reality show-ul se doreste a fi provocator si indraznet.

Primul sezon al productiei Ultimatum: Casatorie sau asa a fost sa fie are 10 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 6 aprilie. Aceasta este o noua serie de la producatorii reality show-ului de succes Dragoste pe nevazute (Love is blind), care este, de asemenea, disponibil pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.