Te voi gasi te voi iubi – serial Pro Gold
Te voi gasi, te voi iubi (Tenías que ser tú / It had to be you – 2018) este o telenovela difuzata in trecut de Pro 2 si in prezent de Pro Gold. Majoritatea seriilor difuzate de Pro Gold au fost difuzate anterior de Pro 2.

Rezumat telenovela Te voi gasi, te voi iubi
Aceasta productie arata povestea Marisei Santiesteban (Ariadne Díaz) si a fiicei sale de 8 ani, Nicole (Ana Paula Martínez), care locuiesc in Villahermosa cu bunica María Elena. Vietile acestora se schimba atunci cand Marisa primeste o oferta de lucru in domeniul imobiliarelor, fiind nevoie sa se mute in Mexico City.

Marisa este o femeie frumoasa, muncitoare si de succes care se muta din provincie in Mexico City pentru a-si forma o noua viata alaturi de fiica ei. Viata ei va fi schimbata atunci cand il intalneste pe Miky Carreto (Andrés Palacios), un barbat harnic si cinstit. Marisa incepe sa se indragosteasca de el, fiind tatal perfect pentru fiica sa, insa lucrurile se schimba complet atunci cand tatal biologic al Nicolei intra in peisaj.

Te voi gasi te voi iubi – serial Pro Gold
Aceasta telenovela mexicana este produsa de Mapat de Zatarain si reprezinta o adaptare a telenovelei chiliene Ámbar (1994) cu Jorge Russek, Alfredo Sevilla si Martín Altomaro.

In rolul principal o vedem pe actrita Ariadne Díaz (Mañana es para siempre – 2008) si vom vedea alti actori precum Andrés Palacios (Uzurpatoarea – 2019, Amazoanele: Lupta pentru fericire – 2016), Chantal Andere (Uzurpatoarea – 1998, Predestinati – 2009), Grettell Valdez (Suflete ranite – 2006, Cameleonii – 2009), Arturo Peniche (Cantec de iubire – 2005, Secrete din trecut – 2010, In numele iubirii – 2008), Raquel Garza (Pasiune si putere – 2015, Cununa de lacrimi – 2012, Iubire fara machiaj – 2007) si altii.

Numar episoade Te voi gasi, te voi iubi
Telenovela Te voi gasi, te voi iubi are 87 episoade lansate in 2018.
Pro Gold difuzeaza aceasta productie de luni pana duminica, de la ora 19:30. In reluare se poate vedea tot zilnic, de la ora 11:30 si 16:30.
Pe IMDB, are doar 17 recenzii si nota 7.5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.