Telekom lanseaza Fan Edituri Romanesti, o noua campanie ce are scopul de a sustine editurile autohtone, ajutandu-le sa se adapteze la schimbarile cauzate de criza sanitara, conform unui comunicat remis catre media-max.ro.

Fan Edituri Romanesti este o noua campanie, parte a platformei Telekonomie, urmand sa se desfasoare timp de 12 saptamani de maine pana pe 4 februarie 2021. Prin aceasta campanie, Telekom va ajuta atat persoane fizice cat si antreprenori sa reduca din costuri, fara a renunta la cele mai avantajoase beneficii insa fara a pretinde costuri suplimentare in acest sens.

In cadrul acestei campanii, Telekom va promova pe retelele de socializare doisprezece titluri ale editurilor romanesti, edituri printre care enumeram Paralela 45, Curtea Veche sau Litera.

Telekom lanseaza Fan Edituri Romanesti
Telekom va promova aceste titluri si edituri inclusiv prin clipuri video ce vor contine informatii despre cartile respective. Totodata, va fi organizat un concurs de catre Telekom al caror premii vor consta in carti.

Telekom a lansat noua editie Bursele Telekom
Bursele Telekom au ajuns la cea de-a 11-a editie iar pentru cine nu este familizarizat cu aceste burse, 5 studenti vor putea beneficia de cate o bursa lunara in valoare de 2.230 RON acordata in perioadele ianuarie – iunie si octombrie – decembrie, pentru anul urmator.

Acest program se adreseaza studentilor din primul an ai unei institutii de invatamant superior din tara, profilul trebuie sa fie real iar invatamantul la zi. Specializarile care pot fi luate in considerare pentru Bursele Telekom sunt: informatica, matematica, automatica si calculatoare, cibernetica, inginerie electrica, telecomunicatii sau electronica.

De la inceputul programului, Telekom a oferit burse in valoare de peste 400.000 de euro, 115 studenti beneficiand de cate o astfel de bursa pana in prezent.

Inscrierea la Bursele Telekom se poate face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe burseletelekom.ro. Zece studenti vor fi selectati pentru etapa a doua urmand sa existe cinci castigatori in urma unui interviu online.

Candidatii se pot inscrie online la Bursele Telekom pana la finalul zilei de 22 noiembrie urmand ca pe 4 decembrie sa fie anuntati cei 10 finalisti. Interviurile online vor fi sustinute pe 8 decembrie iar castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi.

Telekom Romania este implicata constant in diverse campanii si programe de responsabilitate corporativa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.