Tennis 3D – Un super-joc pentru Android, cel puțin din punctul meu de vedere. Jocul are ca scop simularea mai multor turnee de tenis (cam puține într-adevăr). Fiindcă este gratis, jocul are la început o reclamă pe tot ecranul și în meniul principal încă un banner în partea de jos. Țin să menționez că aceste reclame nu sunt enervante și nu încurcă sub nicio formă buna funcționare a jocului.

Tennis 3D face parte din categoria jocurilor sport și are o grafică destul de bună. Cum nici turneele nu sunt prea ușor de câștigat, jocul devine cu atât mai interesant și mai puțin plictisitor.

Chiar dacă conține reclame asta nu ne scutește și de cerințele celor care au creat jocul. Pentru a termina jocul turneele trebuie câștigate consecutiv. În cazul mai multor înfrângeri veți părăsi turneul și nu puteți participa la unul nou decât după ce achitați taxa plătită. O altă parte rea este aceea ca odată ales un jucător acesta nu se mai poate schimba. Cu toate acestea jocul rămâne unul foarte bun ce merită încercat măcar.

Nici utilizatorii nu se plâng de acest joc, majoritatea recenziilor fiind pozitive. Totuși mulți dintre ei vin cu câteva sugestii de îmbunătățire a jocului. Multe sfătuiesc pe cei care au creat jocul să adauge mai multe turnee, să adauge și un mod multiplayer și de ce nu, cu următorul update să fie adăugată și jucătoarea de tenis Simona Halep.

Din fericire jocul nu este prea mare având doar 12 mb și funcționează pe aproape orice telefon cu orice model de Android instalat.

Utilizatorii sunt în mare parte mulțumiți de acest joc, recenziile confirmând acest lucru. Jocul a obținut o nota de 4.1 stele din 5 în cazul în care au fost 454.000 de voturi.

Pentru a descărca și instala jocul trebuie să mergeți pe pagina Google Play și să căutați „Tennis 3d” sau puteți apăsa butonul de descărcare de mai jos pentru a merge direct la joc.

download aplicatie din google play

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.