Telekom lanseaza serviciul Unde mi-e tehnicianul
Telekom vine cu o noua premiera in Romania si anume lansarea serviciului Unde mi-e tehnicianul (Where’s my tehnician), un serviciu online dezvoltat cu ajutorul companiei Oracle, prin care abonatii Telekom vor avea posibilitatea sa urmareasca in timp real locatia tehnicienilor de telecomunicatii.

Aceasta aplicatie este utila abonatilor care asteapta interventia unui tehnician, abonatii avand posibilitatea sa vada in timp real locatia tehnicianului si ora estimativa la care se va efectua interventia. Astfel, nu va mai fi nevoie sa ramanem in permanenta acasa nestiind ora la care se va interveni.

Noul serviciu Unde mi-e tehnicianul este o premiera pe piata de telecomunicatii din Romania si poate ajuta la reducerea numarului de nemultumiri, in special in situatia in care abonatii asteapta toata ziua acasa, fara sa intervina cineva.

Din ce in ce mai multe companii ofera posibilitatea de a urmari in timp real locatia unui taxi sau a livratorului, diverse companii oferind astfel de servicii in Romania de cativa ani. Telekom Romania este prima companie de telecomunicatii care permite vizionarea locatiei tehnicienilor in timp real.

Urmarirea locatiei tehnicienilor se va putea face in aplicatia Telekom MyAccount – sectiunea Asistenta/Deranjamente, aplicatie care a fost imbunatatita din ce in ce mai mult in ultimii ani.

Telekom lanseaza serviciul Unde mi-e tehnicianul

Noul serviciu Unde mi-e tehnicianul este interesant si util insa ramane de vazut daca orele estimative afisate in aplicatie vor fi respectate. De asemenea, vom vedea ce se va intampla atunci cand interventia nu se poate respecta (din diverse motive), daca vor fi informati abonatii (iar daca se intampla acest lucru, cu cat timp inainte se va face informarea).

Reamintim ca o alta premiera lansata de Telekom in Romania este posibilitatea de a previzualiza telefoanele in 3D pe site-ul Telekom, avand astfel posibilitatea sa vedem dimensiunile si butoanele disponibile pe anumite modele. Comparatiile dimensiunilor se fac folosind ca referinta un card bancar.

Desi a fost anuntata tranzactia Orange – Telekom (se estimeaza a fi finalizata anul acesta), Telekom continua imbunatatirea serviciilor oferite clientilor sai.

Voi ce parere aveti despre cel mai nou serviciu lansat de Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Aia nu veneau nici pana acum, dapai în campanie 😂😂😂😂😂. Erau părinții mei abonați la ei 2 zile au stat pana s-a sinchisit unul să vină să vadă de ce nu le merge internetul, mereu le spuneau că echipele sunt pe teren 😄😄😄😄