Telekom vine cu oferte cutremurătoare. Sau cel puțin așa se laudă.

Nici n-au început bine parteneriatul cu Cosmote și Romtelecom că nemții de la Telekom s-au și grăbit să arunce bomba. Un oficial al acestora se lăuda ieri ca Telekom va revoluționa piața și va aduce pachete la prețuri cutremurătoare. Bineînțeles că m-a împins și pe mine curiozitatea să verific aceste oferte „cutremurătoare”. Merg pe site-ul lor și dau de prima extraopțiune. Este vorba de Extra L, opțiune ce este la prețul de 10 euro (55 de lei cu TVA inclus).

Hai să vedem și ce ne oferă Telekom de banii ăștia. Vorbind strict de extraopțiunea Extra L avem așa:

  • SMS-uri naționale – 500
  • Minute naționale   – 500
  • Minute în rețea      – Nelimitat
  • Mesaje în rețea      – Nelimitat
  • Date la viteză 4G   – 500 MB

Adică aceasta este oferta „cutremurătoare” care va revoluționa piața telefoniei mobile? Nu văd o diferență între ei și vechiul Cosmote. Sau revoluționează prețurile mărindu-le. Nu știu cum e în Germania sau Elveția dar românii caută ieftin și bun. Și în plus, degeaba îmi oferă internet la viteză 4G dacă nu am decât 500 de mb. Aceștia se vor duce aproape instant iar când vom avea mai mare nevoie de ei, ne vom trezi ca s-au epuizat.

Extraopțiunea Extra S pare mai accesibilă însă nu oferă nimic. Absolut nimic (vorbind de internet). Pentru 5 euro ai minute și mesaje nelimitate în rețea, 100 de minute naționale și 50 de MB de date. Practic cu un trafic așa de mic trebuie doar să apăsăm butonul de conectare și s-au și epuizat.

Tot cu 5 euro 4 euro (și de data asta cu tva inclus) în rețeaua Digi Mobil ai minute naționale și internaționale nelimitate iar partea cea mai bună este cu internetul nelimitat. E o senzație plăcută atunci când nu trebuie să dezactivezi conexiunea de date de fiecare dată când nu mai utilizezi telefonul (mai multe detalii găsiți aici). Deci, de ce aș folosi Telekom și nu Digi Mobil? Putem spune că cei din urmă au gânduri de a revoluționa prețurile.

Totuși are și Telekom un abonament la fel cu cel de la Digi (totul nelimitat). Oferta este aproape identica, doar prețul este de 10 ori mai mare.

Decât să vină și să se laude atât (nu mai vorbesc de reclama de la TV care în ultimele 2 zile e difuzată continuu), Telekom mai bine și-ar mai investi în echipamente și în rețea fiindcă Cosmote avea „dulcele” obicei să închidă apeluri după bunul plac.

Citeste si: Oferta promotionala prepay primavara 2015 Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.