Legaturi otravitoare pe Crime & Investigation
Crime & Investigation va aduce un nou serial documentar numit Legaturi otravitoare (Poisonous Liaisons – 2019), o productie despre cele mai faimoase cazuri de otravire.

Premiera serialului va fi pe Crime & Investigation miercuri, 21 octombrie, de la ora 22:00, si se va putea vedea in fiecare miercuri la aceeasi ora.
Acestea sunt primele 10 episoade din primul sezon al productiei Legaturi otravitoare:

  1. Lonely Hearts – Intr-o zi rece de ianuarie, in anul 2009, la cateva ore de la transportarea celor doi la spital, Lakhvinda Cheema va fi mort iar logodnica sa se va lupta sa ramana in viata la terapie intensiva. Cuplul arata semne clare de otravire.

2. Vengeful Wives – Timp de 3 decenii, comitatul Alamance, Carolina de Nord a fost terorizat de fiica unui preot, o persoana cu un trecut tulburat. Una cate una, persoanele din jurul lui Blanche Moore sufereau morti lente si dureroase.

3. Sweet Treats – In primavara anului 1954, dorintele unui om duceau la inselaciune si moarte, cu ajutorul unei insecte mortale (cantarida – musca spaniola).
4. Malignant Narcissists – Ceea ce trebuia sa fie o zi relaxanta pe Nil devine un cosmar pentru o femeie de afaceri nevinovata dupa ce devine tinta unei crime.

5. No remorse – Graham Young a fost interesat de chimie, toxicologie si criminalistica inca de tanar. A reusit sa procure otravuri de la chimistii locali si a inceput sa le testeze pentru a vedea cum afecteaza oamenii din jurul lui, incepand chiar cu familia.

6. Collecting the cash – In orasul Macon, Georgia, adepta voodoo Anjette Lyles a fost judecata pentru crima. Restaurantul ei era popular iar Anjette era gazda perfecta insa aparentele inseala.

Legaturi otravitoare pe Crime & Investigation

7. Killing them softly – Richard Overton a trait o viata dubla, s-a castorit in timp ce era deja insurat, o inselatorie care a durat aproximativ 1 an si jumatate insa acest lucru a dus la divortul primei casatorii si anularea celei de-a doua.

8. Deluded Trust – Intr-o sambata din iulie 2006, Kathy Augustine (politiciana in statul Nevada) trebuia sa participe la o strangere de fonduri politica insa nu a ajuns, fiind lasata sa moara in dormitorul ei. Sotul ei, Chaz Higgs, a crezut initial ca planuise crima perfecta.

9. Lethal Lovers – Fostul iubit al lui Ellie Trans, Joseph Merlino III a fost un criminal fara scrupule. De Valentine’s Day a decis sa ia viata mamei fiicei sale, atacand-o cu o seringa plina cu cianura.

10. Wives and Lies – Sotul lui Audrey Marie Hilley, Frank Hilley, s-a presupus ca a murit de hepatita in 1975. A fost bolnav de ceva timp si pentru ca simptomele erau asemanatoare cu hepatita, nu a fost testat de otrava. Ulterior, fiica lor s-a imbolnavit.

Documentarul are un singur sezon alcatuit din 13 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.