Teo Show si Detectorul de minciuni ies din grilele Kanal D si Kanal D2

Posturile de televiziune Kanal D si Kanal D2 vin cu cateva surprize neplacute pentru fanii catorva emisiuni / vedete consacrate ale posturilor mai sus amintite ce au adus audiente bune in trecut. In acest material vom dezvolta acest subiect si vom oferi amanunte despre ce emisiuni au disparut / vor disparea din grilele de toamna ale celor 2.

Pe Kanal D, grila de toamna a inceput zilele trecute si din cate s-a observat, una dintre cele mai indragite emisiuni ale postului lipseste din grila de toamna. Emisiunea care lipseste este Teo Show. Atat Kanal D cat si vedeta Teo Trandafir au confirmat ca emisiunea Teo Show nu va mai intra pe post. Reprezentantii postului au declarat ca emisiunea a intrat intr-o vacanta mai prelungita si ca Teo Trandafir ramane una dintre vedetele postului Kanal D.

Teo Show era un proiect al postului Kanal D de aproape 11 ani. Emisiunea a intrat in grila Kanal D in 2013 ca o emisiune de dupa amiaza la bataie cu Acces Direct si La Maruta. Dupa o perioada, Teo Show a fost mutata dimineata in zilele de sambata si duminica, de la ora 10. In iulie anul acesta, emisiunea Teo Show s-a transformat intr-o emisiune late night  show fiind difuzata in serile de luni si marti, de la ora 23. Ramane de vazut cat va dura vacanta pentru Teo Trandafir si cu ce proiect va reveni.

Teo Show si Detectorul de minciuni ies din grilele Kanal D si Kanal D2

O alta informatie vine de la Kanal D2. Din grila de toamna a postului va disparea emisiunea Detectorul de minciuni. Emisiunea Detectorul de minciuni a fost prezentata de Bianca Dragusanu.

Vedeta postului Kanal D2 nu s-a aratat deloc surprinsa de scoaterea emisiunii prezentate de ea de pe post, fiind nemultumita de emisiune pentru ca aceasta nu o punea in evidenta asa cum isi dorea. Detectorul de minciuni a intrat in grila Kanal D2 pe 8 aprilie, de la ora 22, in fiecare sambata.

Kanal D si Kanal D2 au licente generaliste si sunt prezente in grilele de baza ale tuturor operatorilor de telecomunicatii de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Ceva imi spune ca Teo si-a terminat colbaorarea cu Erdogan Media. Probabil la o noua incheiere de contract pt sezonul de acum cat si viitoare nu s-au mai inteles la pret, fiecare cat ofera si cat primeste

    100 % pe viitor vom vedea ca apare la un nou trust cu postul aferent de tv

    Asa e viata la persoanele publice cat si intre noi oamenii de rand, ne plimbam de la ana la kaiafa pentru 1 cent mai mult, la vremurile astea de kakao ce sunt si care vor veni si mai grele pe viitor

    • Parerea mea este ca Teo Trandafir a expirat ( in sensul ca nu mai facea audienta). Ea si Marura ar cam trebui sa lase televiziunile si sa iasa la pensie. Trebuie sa sti cand sa te retragi. Era bine pentru Teo sa se fi retras atunci cand a plecat de la Pro TV pentru ca pleca in glorie deplina. Cel mai bine au facut : Zana Surprizelor Andreea Marin si Mihaela Radulescu care au abandonat tv-ul in plina glorie.