Grila de toamna a postului Pro TV

In acest material vom detalia surprizele grilei de toamna a postului de televiziune Pro TV. In fiecare seara de luni, fanii serialului Clanul se vor aseza in fata televizorului pentru a urmari ce fac eroii lor preferati. In sezonul 3 vor aparea noi personaje care vor aduce cu ei noi intrigi, noi intrebari si raspunsuri.

Sezonul 3 al serialului Clanul va incepe de luni, 11 septembrie, de la ora 20:30. Sezonul 3 se numeste Cauta minciuna, gaseste adevarul.

Emisiunea Love Island va fi difuzata de Pro TV de luni pana vineri aproape de ora 00:00. In aceasta emisiune, 5 baieti si 5 fete vor incerca sa isi gaseasca marea iubire. Love Island va fi prezentata de Alina Ceusan.

In serile de marti, miercuri si joi, Bobita, Celentano si gasca de la Las Fierbinti ii asteapta pe telespectatori cu noi aventuri. Serialul Las Fierbinti va incepe din 12 septembrie, de la ora 20:30, imediat dupa stirile Pro TV.

Imperiul Leilor incepe din 19 septembrie, de la ora 21:30. Emisiunea va fi difuzata in fiecare seara de marti, dupa serialul fenomen Las Fierbintii. Toti cei care au o idee de afacere sau au o afacere inceputa si nu au fonduri suficiente pentru dezvoltarea ei, se pot prezenta in fata leilor.

Sezonul 10 al emisiunii Visuri la Cheie va incepe la Pro TV din 12 septembrie, de la ora 21:30, dupa Las Fierbinti. Dragos Bucur si echipa de arhitecti ai echipei Visuri la Cheie vor implini noi visuri.

Grila de toamna a postului Pro TV

Sariti de pe fix este show-ul care imbina distractia cu provocarea, va incepe la Pro TV din 14 septembrie, de la ora 21:30. Cei 10 concurenti vor fi nevoiti sa accepte provocarile date de Cabral. Emisiunea Sariti de pe fix va fi difuzata in fiecare seara de joi.

Vocea Romaniei – sezonul 11 incepe la Pro TV din 8 septembrie, de la ora 20:30. In fiecare seara de vineri, telespectatorii Pro TV sunt asteptati sa descopere alaturi de juratii emisiunii cine are Vocea Romaniei.

Seara de sambata ii este rezervata serialului Groapa, care va fi difuzat in fiecare seara de sambata, de la ora 20, din 16 septembrie. Groapa prezinta o viata dura a mafiei.
Seara de duminica ii este rezervata filmului Pro.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU