Tezaur TV – regional in grila Digi
De astazi, televiziunea Tezaur TV este disponibila in grila de programe Digi Arad, fiind introdus pe frecventa 506 MHz. Desi Tezaur TV are licenta cu acoperire regionala (pentru judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Bihor, Gorj si Mehedinti), pana la momentul publicarii acestui articol a intrat doar in grila digitala prin cablu RCS & RDS Arad.

Tezaur TV are licenta audiovizuala din februarie 2016 si difuzeaza cantece de petrecere si muzica populara. Televiziunea are sediul in Lipova si emite inclusiv online pe site-ul oficial tezaurtv.ro.

Licenta este detinuta de Tezaur Media Television si nu are legatura cu Tezaur TV SRL, companie care detine o licenta audiovizuala noua pentru Melos TV, acordata in septembrie 2020. Pana in acest moment, Melos TV nu a inceput emisia.

Pe Tezaur TV au fost difuzate piesele unor artisti precum Anca Pantiru, Claudia Ionas, Gabriela Nistor, Laura Lita, Petrica Miulescu Irimica, Marian Cozma, Nicu Novac si multi altii.

Tezaur TV – regional in grila Digi
Asociatul unic al firmei Tezaur Media Television este Florea Nelu Florin.
Reprezentantii Tezaur TV sunt activi si in mediul online, pagina Facebook numara 12.005 de aprecieri iar numele contului YouTube este Florin Ionas Generalul.

Reamintim ca ultima modificare a grilei Digi a fost efectuata la inceputul acestei luni atunci cand CGTN HD, CGTN Documentary HD si Credo TV HD au inlocuit variantele SD atat pe cablu digital cat si pe satelit.

In Romania exista sunt disponibile alte posturi care difuzeaza muzica de petrecere si muzica populara, printre care putem mentiona Etno TV, Hora TV, Party Mix, EMI TV, Traditional TV sau Orizont TV.

Tezaur TV este numele unei alte televiziuni insa aceasta emite din Moldova.
Vom actualiza acest articol daca Tezaur TV va fi introdus si in alte zone din reteaua Digi.
Daca ati urmarit pana acum postul Tezaur TV, ce parere aveti despre acesta?

Update 28.10.2021: Tezaur TV a fost introdus ieri si in grila de programe digitala RCS & RDS a judetului Brasov;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

26 COMENTARII

    • Aceste posturi sunt obligatorii si se gasesc in grilele tuturor operatorilor de cablu. Nu iti place grila Digi te poti muta la alt operator nu te tine nimeni legat de digi.

    • Din partea mea sa existe în grila cablistilor posturi cu muzica populara duble ca număr ca posturile din extraoptiunea panonia. La noi este o mentalitate greșită, dacă-ți pui tricolorul pe casa pentru vecini „pari nebun” iar dacă te uiți la posturi religioase sau populare deja pari „dezaxat”. Trăim în România, avem folclor de mii de ani, nu ma deranjează sa am în grila digitala minim 20 de posturi cu muzica din popor.