The Good Nurse / Infirmiera cea buna – disponibil pe Netflix
In acest material va vom recomanda unul dintre cele mai interesante filme disponibile pe platforma de streaming Netflix. Filmul se numeste The Good Nurse / Asistenta cea buna (2022).

Infirmiera cea buna va prinde inca din primele momente datorita subiectului pe care il dezvolta. Amy Loughren (Jessica Chastain) este o asistenta care lucreaza la sectia ATI a unui spital. Ea este singura cu doua fetite si are probleme cardiace. Din cauza turelor de noapte, ea se simte obosita. Ajutorul ii vine din partea unui nou infirmier care se angajaza in sectia de ATI a spitalului.

Charlie Cullen (Eddie Redmayne) se angajaza ca infirmier la ATI si o ajuta pe Amy facandu-i multe ture de noapte. Astfel, intre cei doi colegi se leaga o prietenie, Amy incepe sa aiba incredere in noul coleg pana in momentul in care in spitalul unde lucreaza cei doiincep sa aiba loc crime dubioase, exact in sectia ATI. Fiind nou in spital, Charlie devine principalul suspect al deceselor pentru ca acestea se petrec pe turele lui de noapte. Amy incepe sa faca singura cercetari despre noul coleg.

Filmul Infirmiera cea buna este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Charles Graeber. Romanul are la baza fapte adevarate.

The Good Nurse / Infirmiera cea buna – disponibil pe Netflix

Charlie este un tanar cu o fata prietenoasa care provine dintr-o familie iubitoare. Din cauza chipului sau prietenos, atat pacientii cat si colegii nu cred ca Charlie ar putea fi un criminal in serie. Charlie a lucrat la 9 spitale ca infirmier, conform investigatiilor acesta ar fi ucis peste 400 de pacienti in 15 ani. El a fost arestat in 2003.

Pe actorul Eddie Redmayne cinefilii il pot urmari si in franciza Animale Fantastice disponibil pe HBO Max. Eddie Redmayne a castigat un premiu Oscar pentru rolul din Teoria Intregului. Jessica Chastain a castigat Oscarul anul acesta pentru rolul din filmul The Eyes of Tammy Faye, disponibil pe platforma de straming Disney Plus.

Infirmiera cea buna are durata de doua ore si un minut, pe IMDb a primit nota 6,9.  Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme din lume care ofera abonatilor sai un continut dviversificat de filme, seriale, documentare si show-uri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.