The Kettering Incident incepe la BBC First
BBC First va difuza din 17 iunie un nou serial interesant, The Kettering incident (2016) care aduce in fata cinefililor un oras ce are in componenta numai oameni cu un trecut dubios.

Anna Marcy (Elizabeth Debicki) a copilarit in oraselul Kettering, ea a plecat din orasul natal dupa ce a avut parte de un incident care a marcat-o pe viata. Intr-o zi, cand se plimba cu prietena ei cea mai buna Gillian Baxter cu bicicletele intr-o padure, fetele vad lumini pe cer si aud zgomote ciudate. Dupa un timp, Anna este gasita inconstienta si plina de sange insa prietena ei nu este de gasit.

La 15 ani distanta de la acest incident, Anna este de doctor in Londra. Dupa incidentul din padure, Anna a ramas cu cateva probleme de sanatate, sufera de migrene si pierderi de constiinta indelungate ce pot dura si opt ore intregi. Dupa un episod de pierdere a constiintei, Anna se trezeste intr-o masina inchiriata cu un pasaport in mana si fara bagaje. Ea se intoarce in oraselul natal Kettering. Din ziua in care se intoarce Anna in oras au loc tot felul de lucruri cudate.

The Kettering Incident incepe la BBC First

Serialul The Kettering Incident s-a filmat chiar in Kettering din Tasmania. Producatoarea serialului este Vicki Madden, care este tot din Kettering. Elizabeth Debicki este nascuta in Paris dar locuieste in Australia, este in varsta de 32 de ani. Elizabeth a mai jucat in seriale precum The Night Manager si The Crown (printesa Diana).

The Kettering Incident are un sezon format din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 51 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7. Pe BBC First HD serialul The Kettering Incident se va vedea in fiecare seara de sambata, de la ora 22. BBC First apartine companiei BBC Studios si s-a lansat in Romania oficial in noiembrie in 2022.

BBC Studios mai detine in Romania posturile BBC News si BBC Earth. BBC First se poate receptiona in grilele operatorilor Digi si Ines. Difuzeaza filme si seriale britanice precum Doctor Who, Father Brown si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.