Liga 1 pe Look Sport in urmatoarele 5 sezoane

Liga 1 se va vedea la Look Sport in urmatoarele 5 sezoane, Clever Media Network si EAD Interactive au semnat un contract privind drepturile de televizare din urmatoarele 5 sezoane.

Look Plus si Look Sport vor transmite integral meciurile din Liga 1 in urmatoarele 5 sezoane, pana in 2024 in urma acordului dintre Clever Media si EAD Interactive. De asemenea, exista informatii conform carora Liga 1 se va vedea inclusiv pe Digi Sport si Telekom Sport insa asteptam confirmarea oficiala zilele urmatoare.

In plus, este asteptata lansarea posturilor Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3 de catre Clever Media Network. Clever Media network este o companie romaneasca controlata de catre Adrian Tomsa si detine in portofoliu posturile TV Look Sport, Look Plus, Profit.ro, Agro TV si Look Medica.

Liga 1 pe Look Sport in urmatoarele 5 sezoane
Posturile Look Sport si Look Plus se afla in grilele principalilor operatori de televiziune din tara astfel incat transmiterea meciurilor din Liga 1 poate decat sa ne bucure, nefiind conditionati de catre anumiti operatori (exemplu: Digi sau Telekom) pentru a le putea receptiona.

EAD Interactive este o firma de publicitate care a achizitionat drepturile pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 Betano pana in 2024, avand ca administrator pe Stefan Ilie, drepturile fiind achizitionate in aprilie 2019 pentru suma de 28 milioane de euro. De asemenea, exista zvonuri ca Adrian Tomsa, actionarul majoritar Clever Media Network ar fi ajutat la vanzarea drepturilor catre EAD Interactive si ar fi un asociat neoficial al acestei firme.

Clever Media Network demonstreaza in continuare ca incearca sa isi mentina pozitia de jucator important pe piata media din Romania.

Voi ce parere aveti despre dreptul Look Sport si Look Plus de a difuza meciurile din Liga 1 pana in 2024? Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind drepturile pentru Liga 1 in retelele Digi si Telekom, pe posturile proprii (Digi Sport si Telekom Sport).

Mentionam ca informatia privind drepturile Liga 1 la Look, Digi si Telekom a fost anuntata aici inca de ieri.

Liga 1 se vede si la Telekom Sport

Update 11.07.2019: Liga 1 se va putea vedea in continuare si pe Telekom Sport conform declaratiilor Telekom primul meci transmis din etapa I fiind maine intre FC Voluntari – Sepsi OSK;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

40 COMENTARII

  • Da Alin este oficial, este si pe saitul lor. Practic s-a anuntat oficial ce am anuntat eu pe sait de cateva zile chiar saptamani si anume ca tot ce da telekom sport va da si look sport. Pana va pleca telekom sport din ro toate competitiile vor fi impartite cu look sport. Singurele competitii ce nu vor fi difuzate de look sport si telekom sport sunt Ligue 1 si WTA Tenis care sunt exclusiv la Digi Sport.

 1. Sper ca la viitoarele Look Sport vor fi difuzate si alte competitii sportive, nu doar fotbal sau tenis (daca au de gand sa ia drepturi pentru tenis).
  Pe patrea de fotbal nu stiu ce alte campionate pot lua, poate cel olandez (cu gandul la Petre Marin :D), belgian, sau poate vor lua meciuri de la marile campionate, altele decat cele difuzate de ES si Digi Sport (nu stiu ce are Telekom Sport).

  Bebe, abia astept sa ne anunti ce cempetitii au cumparat cei de la Clever Media.

 2. Din cate stiam, in urma cu multi ani transmisiile de fotbal pe posturile Look erau facute de carele de transmisie a celor de la Digi. Daca situatia este la fel si acum Liga1 o sa se vada mult timp de acum incolo pe DigiSport pentru ca ei fav transmisia live.

  • Da si acum tot asa o sa fie. Digi se va ocupa de transmisia meciurilor. Pana maine la ora primului meci vor da si cei de la digi un comunicat. Rabdare

 3. Se vor lansa doar look sport 2 și 3 , look sport se va redenumi in look sport 1 și meciuri vor fi și pe look plus, deci în total vom avea 4 canale tv care vor transmite fotbal, iar în serile de UCL/UEL vor fi 4 meciuri de la aceeași oră pe aceste canale, iar restul meciurilor UCL UEL pe PPV look sport ?

  • Claudiu cei de la digi si telekom vor transmite sigur si ei liga 1, daca te uiti pe saitul digi la programul de vineri pe digi sport 1 este trecut fotbal live la ora 18:30 atunci are loc primul meci din noul sezon al ligi 1.