The Nevers pe HBO GO.
Platforma de seriale si filme HBO GO va lansa un nou serial, The Nevers. Productia americana va fi lansata pe data de 11 aprilie 2021.

Povestea serialului The Nevers se invarte in jurul unui grup de femei cu deprinderi neobisnuite. In epoca victoriana, Londra se confrunta cu un fenomen unic, fara precedent. Un grup de femei din acea perioada dobandeste puteri supranaturale si abilitati anormale. Unele isi folosesc puterile pentru a ajuta oamenii, in timp ce altele le folosesc pentru a face rau omenirii.

The Nevers sezonul 1
Primul sezon al serialului va fi lansat pe platforma HBO GO duminica, 11 aprilie 2021. Sezonul 1 va zi compus din 6 episoade care, conform site-ului IMDb, vor fi lansate in zile diferite, dupa cum urmeaza:
– Ep. 1- 11 aprilie;
– Ep. 2- 18 aprilie;
– Ep. 3- 25 aprilie;
– Ep. 4- 02 mai;
– Ep. 5- 09 mai;
– Ep. 6- 16 mai.
Episoadele vor fi lansate in fiecare duminica, la un interval de 7 zile, timp de 6 saptamani.

The Nevers pe HBO GO.
Distributia primului sezon este formata din mai multi actori, printre care: Elizabeth Berrington, Vinnie Heaven, Anna Devlin, Eleanor Tomlinson, Laura Donnely, Amy Manson, Neil Rochelle, Ben Chaplin, Brett Curtis, Martyn Ford, etc.
Filmarile serialului au inceput in iunie 2019 si s-au incheiat cateva luni mai tarziu in februarie 2020, conform IMDb. Tot conform aceluiasi site, secenele au fost filmate in Londra, Marea Britanie.

Serialul se incadreaza la genurile: drama, actiune si fantezie. Trailerul serialului The Nevers a fost publicat de HBO pe Youtube, dar poate fi vizionat si putin mai jos:

HBO a publicat pe Youtube atat trailerul oficial al serialului cat si teaserul acestuia. The Nevers se bucura pe IMDb de o popularitate in crestere.

Asteptam lansarea serialului dar si parerile dvs. despre acesta. Lansarea va avea loc pe data de 11 aprilie 2021 pe platforma HBO GO. Platforma de filme si seriale HBO GO poate fi instalata prin intermediul unui operator TV sau puteti beneficia de serviciile acesteia printr-un abonament lunar.

Pentru mai multe filme si seriale nu ezitati sa vizitati sectiunea dedicata a siteului nostru: SERIALE, FILME SI EMISIUNI

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.