The Rookie / Recrutul – sezonul 4 la AXN
Postul de televiziune AXN anunta printr-un comunicat remis catre media-max ca incepand din 28 martie va difuza sezonul 4 al serialului The Rookie / Recrutul.

Serialul Recrutul va fi difuzat in fiecare zi de luni, de la ora 21, din 28 martie. John Nolan (Nathan Filion) este cel mai in varsta politist care lucreaza in Los Angeles. Pentru ca si-a dorit foarte mult sa lucreze in Los Angeles, John a facut tot ce i-a stat in putinta sa se adapteze la locul de munca printre colegii lui mai tineri.

La finele sezonului 3, agentii Jackson West (Titus Makin Jr.) si Lucy Chen (Melissa O’Neil) au participat singuri la cateva misiuni pe teren. Angela Lopez (Alyssa Diaz) a fost promovata ca detectiv si afla ca este gravida. Detectivul Nolan asteapta sa incheie perioada de antrenament. Sefa unui cartel de droguri scapa din custodia politiei si o rapeste pe Lopez chiar in ziua nuntii sale.

Sezonul 4 al serialului Recrutul incepe cu incercarea lui Nolan si a intregii echipe LAPD sa o salveze pe agentul Lopez si pe copilul ei care au fost rapiti de La Fiera si tinuti intr-o locatie in Guatemala. Pe langa salvarea agentului Lopez si a copilului sau, agentul Nolan se va ocupa de un alt caz la fel de important. In timpul rapirii, un coleg de-al lui Nolan a fost ucis de un barbat si Nolan trebuie sa il gaseasca si sa il aresteze.

The Rookie / Recrutul – sezonul 4 la AXN

In sezonul 4, Wesley Evers (Shawn Ashmore) va suporta consecinte din cauza intelegerii sale cu un sef al crimei organizate. Nyla Harper (Mekia Cox) se va ocupa de un nou recrut. Nolan termina perioada de antrenament si ajunge ofiter de patrula. Nolan va putea iesi singur pe teren fara a mai fi insotit de un instructor. Pe plan personal, Nolan va incepe o relatie cu Bailey Nune (Jenna Dewan).

Serialul Recrutul este facut de ABC Sudio in colaborare cu Entertainment One si este creat de Alexi Hawley. Sezonul 4 al serialului Recrutul are 22 de episoade, fiecare episod avand durata de 43 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,1.

Nu exista inca informatii daca serialul Recrutul va avea si sezonul 5 insa vom anunta daca va fi cazul.

AXN este o televiziune ce difuzeaza filme si seriale si se afla in grilele de baza a tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.