Pe firul iubirii – premiera Pro 2
Pro 2 va difuza o noua telenovela mexicana marca Televisa de la inceputul anului urmator, noua productie a fost lansata anul acesta si se numeste Pe firul iubirii (Diseñando tu amor / The thread of love).

Aceasta este o adaptare a telenovelei portugheze Meu Amor, creata de António Barreira si premiata cu un Emmy pentru cea mai buna telenovela. Productia portugheza a avut 349 episoade difuzate intre 2009 – 2010.

Rezumat serial Pe firul iubirii

Valentina (Gaia Montes) este o tanara care viseaza sa reuseasca in lumea modei. Ea lucreaza intr-o fabrica de procesare care apartine familiei lui Ricardo (Chris Pascal). Acesta o pacaleste spunandu-i ca o va ajuta sa-si atinga telul doar pentru a profita de ea. In plus, depune o suma mare de bani pe numele ei, suma furata de la tatal lui (Marco Muñoz).

Planul celor doi, Valentina si Ricardo, de a fugi este este dejucat iar Ricardo ajunge intr-o calatorie cu tatal sau (un om de afaceri de succes care nu iarta tradarile), scopul fiind de a-l trimite pe Ricardo la inchisoare. Aceasta calatorie se transforma intr-o tragedie pe masura ce avionul se prabuseste. Ricardo isi pierde memoria si este presupus mort.

Dupa ce isi pierde iubitul dar si tatal (Adalberto Parra), Valentina si sora ei Nora (Ale Muller), isi cauta unchiul (Horacio) in Mexico City, acolo unde il vor intalni pe Claudio (Juan Diego Covarrubias), fiul adoptat al lui Horacio. Claudio este un avocat onest care ajuta membrii comunitatii sale cu problemele legale. Intre Valentina si Claudio se naste o poveste de iubire insa Nora intervine pentru a-l cuceri pe acesta.

Ulterior, Ricardo revine in peisaj, isi recupereaza memoria si are planuri care o privesc pe Valentina.

Pe firul iubirii – premiera Pro 2

In telenovela Pe firul iubirii vom vedea actori precum Gala Montes (Familia mea perfecta – 2018, Prinde-l daca poti – 2020), Juan Diego Covarrubias (Cealalta familie a sotului meu – 2017, La vecina – 2015), Ana Belena (Pana la ultima picatura – 2017), Chris Pascal (Maine este o noua zi – 2018), Osvaldo de León (Clanul lupilor – 2019, Viata de imprumut – 2013, Pe cuvant de femeie – 2007), Adrian Di Monte si altii.

In tara natala a avut premiera pe Las Estrellas si Univision si are pana in prezent 120 de episoade difuzate, fiecare episod avand durata de o ora. In Romania, numarul episoadelor poate fi mai mare din cauza reclamelor difuzate in pauzele publicitare.
Pe IMDb, telenovela Pe firul iubirii are nota 4.6 din doar 29 de recenzii.

Premiera telenovele va avea loc pe Pro 2, din 6 ianuarie 2022, de la ora 18:00, urmand sa inlocuiasca telenovela Totul pentru iubire.

Update 19.01.2022: De vineri, 21 ianuarie, reluarea serialului Pe firul iubirii va fi difuzata de la ora 00:30, pana atunci este difuzata de la ora 00:00; De la ora 00:00 se va vedea Survivor Romania: Extrashow; Aceasta modificare va fi facuta vinerea, sambata si duminica;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. De vineri, 21 ianuarie, reluarea serialului Pe firul iubirii va fi difuzata de la ora 00:30, pana atunci este difuzata de la ora 00:00; De la ora 00:00 se va vedea Survivor Romania: Extrashow; Aceasta modificare va fi facuta vinerea, sambata si duminica.