Focus Sat: TVR Sport inlocuieste Sport Extra
Anumiti operatori OTT si DTH au facut cateva modificari in aceasta saptamana, in acest material vom detalia aceste modificari.

Reprezentantii Megogo au anuntat ca a fost semnat un contract de colaborare cu Pro TV SA. Prin acest contract, in grila TV Megogo au intrat posturile Pro TV, Pro Cinema, Pro Arena, Acasa si Acasa Gold. Aceste canale sunt incluse in pachetul Optim TVcare costa 14.99 lei.

Posturile detinute de Pro TV SA acopera o gama larga de licente TV, de la canale generaliste, filme si sport. Trustul Pro este unul dintre cele mai importante trusturi media din Romania. Megogo ofera prin pachetul Optim TV nu mai putin de 120 de canale la pretul de 14,99 lei pe luna.

Recent, Megogo a lansat extraoptiunea HBO Maxpak la pretul de 19,99 lei. Acest pachet include cele 5 canale HBO si Cinemax. Plarforma de streaming Max nu este inclusa in acest pachet.

Focus Sat: TVR Sport inlocuieste Sport Extra

Antena Play a introdus in aceasta saptamana 39 de canale TV din lista must carry. Cu toate ca lista must carry este alcatuita din 55 de posturi, pe Antena Play sunt prezente doar 39 de canale, iata care sunt acestea: National TV, N24 Plus, Kanal D2, Etno TV, Inedit TV, Metropola TV, Favorit TV, A7 TV, Moldova TV, Exploris TV, Global News, LinkPress TV, TeleMoldova+, Kapital TV, Telestar 1, Bollywood Clasic, Aleph News, NCN, Realitatea Plus, Romania TV, Euronews Romania, Canal 33, Orizont TV, TV-AS, Traditional TV, Melos TV, Sens TV, Atomic TV, Atomic Academy, Trinitas TV, Taraf TV, Magic TV, Mooz Dance, Rock TV, Disco Mix, Rapsodia TV, Kiss TV, Shop On TV si 24 Mix Teleshop.

Lipsesc canalele Televiziunii Romane (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Sport, TVR Info, TVR Folclor, TVR Cultural) si televiziunile detinute de Digi Romania (UTV, 1 Music Channel, H!t Music Channel, Digi 24).

Focus Sat a scos din grila de programe Sport Extra pe 28 mai iar pedata de 4 iunie in locul sau a fost introdus TVR Sport (TP 11,996, EPG pozitia 83). Reprezentantul Focus Sat a declarat in fata Consiliului National al Audiovizualului ca se cauta solutii pentru a fi introdus si TVR Folclor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Aveau prea multe canale de sport săracii cei de la Focus Sat și s au gândit să mai scoată unul pe bune în materie de canale de sport cei de la Focus Sat sunt cei mai mizerabili la ora actuală TVR sport aparține de televiziunea publică și cu siguranță pot sta nu au cum să l scoată că altfel nu l ar fi băgat nici pe pe ăsta doi gorilă o întrebare Cât despre viitorul sport extra TV Ce se știe pare destul de sumbru au renunțat la și la drepturile de televizoare pentru Nascar singura competiție care o mai iau este este dtm iar despre despre campionatul Olandei nu se știe mare lucru Dacă vă mai fi sau lansat tare în 2020 și s au dezumflat destul de rapid

    • 1 Cei de la Ficus Sat au renuntat la un canal de sport pe care trebuiau sa il plateasca lunar si l-au inlocuit cu un canal gratuit care nu trebuie platit lunar pentru distributie in grila, ba mai mult chiria tp-ului unde se afla TVR Sport va fi impartita in 2 cu Digi. Aceste eliminari de canale se datoreaza faptului ca Focus Sat pierde constant clienti. 2 Legat de Sport Extra lucrurile nu sunt ok de fapt toate canalele acelei firme stau rau. Mooz Dance repeta la nesfarsit play listul la fel ca celelalte canale. Audientele sunt in scadere risca sa iasa din must carry. Din cate am vazut pe Sport Extra nici o competitie live nu mai are comentatorii romani. Emisiunii in reluare la greu cu , comentatorii romani plus ca sunt emisiuni de prin 2022-2023. Deci eu cred ca Sport Extra va fi pa pana in 2025.