Tolkien: Dincolo de poveste / Stuber: Detectiv la nevoie – Film Now
In luna octombrie postul de televiziune Film Now a pregatit o serie de filme interesante. In acest material vom detalia o parte din aceste filme.

Tolkien / Tolkien: Dincolo de poveste (2019) – 8 octombrie, ora 20. Acest film prezinta viata si intamplarile unui scriitor. Aceste intamplari l-au inspirat sa publice doua romane de mare succes. Tolkien (Nicholas Hoult) este un tanar ramas orfan care isi gaseste un grup de prieteni cu care se identifica si are multe lucruri in comun, atat pe parte personala cat si pe parte artistica.

Tolkien crede ca sosirea Primului Razboi Mondial va destrama prietenia grupului insa toate aceste evenimente va intari relatia lor si il va inspira pe acesta sa scrie romanele Hobbitul si Stapanul Inelelor.
Filmul Tolkien: Dincolo de poveste are durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a primit nota 6,8.

Stuber / Stuber: Detectiv de nevoie (2019) – 23 octombrie, ora 20. Stu (Kumail Nanjani) este un tip linistit cu doua joburi: vanzator la un magazin de articole sportive si sofer de Uber. El are doua joburi pentru a impresiona fata visurilor sale. Intr-o zi, Stu trebuie sa ia in cursa de la un spital un detectiv. Vic Manning (Dave Bautista) este un detectiv mai in varsta, iute la manie, dar care nu mai are reflexe ca in tinerete.

Tolkien: Dincolo de poveste / Stuber: Detectiv la nevoie – Film Now

In timp ce iese din spital dupa o operatie la ochi, Vic primeste un pont despre locul in care  un traficant de droguri s-ar afla, traficant care i-a ucis partenerul, iar acesta cauta razbunare. Cum Vic nu vede mai nimic, el ii cere ajutorul soferului de Uber sa il ajute sa se razbune pe traficant.
Filmul Stuber: Detectiv de nevoie are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a primit nota 6,1.

The Forever Purge / Noaptea judecatii eterne (2021) – 28 octombrie, ora 22:05. Adela (Ana de la Reguera) si Juan (Tenoch Huerta) sunt un cuplu ce locuieste in Texas. Juan lucreaza la ferma familiei Tucker. El este apreciat si respectat de familia la care lucreaza. Intr-o dimineata, o banda de ucigasi mascati ataca ferma familiei Tucker. In momentul atacului, in ferma sunt doar femeile. Vazand ca femeile lor au fost atacate, barbatii familiei Tucker cauta razbunare.
Filmul Noaptea judecatii eterne are durata de o ora si 43 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

A Quiet Place / Fara Zgomot (2018) – 31 octombrie, ora 21:45. In anul 2020, Pamantul a fost invadat de extraterestri orbi dar sensibili la cel mai mic zgomot. Pentru a nu fi ucisi de extraterestri, o familie cu doi copii va trebui sa comunice prin semne. Filmul Fara Zgomot are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a primit nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.