Tombola Telekom – Copacul Magenta
Telekom Romania ofera clientilor sai premii saptamanale sau lunare in cadrul ultimei tombole numite Copacul Magenta. Pentru a scutura Copacul Magenta de premii saptamanale sau lunare trebuie sa fim clienti Telekom Romania si sa intram in aplicatia MyAccount pentru activarea facturii electronice sau sa reincarcam o cartela prepay din aplicatie.

In luna mai, premiul lunii este un telefon Samsung Galaxy S21. In luna martie, premiul lunii a fost un aspirator Xiaomi Viomi V2 Pro iar premiul lunii aprilie a fost un TV Ultra HD 4K Philips.

Abonatii Telekom care vor reinnoi abonamentul prin aplicatia MyAccount pot castiga lunar  un telefon Apple iPhone 12. Daca reinnoiti abonamentul, platiti facturile, activati factura electronica sau reincarcati cartele prepay prin aplicatia MyAccount, atunci puteti castiga saptamanal unul din premiile:

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy A20S
  • Sterilizator UV Samsung
  • Boxa portabila

Puteti scutura Copacul Magenta de premiile saptamanale sau lunare doar pana pe 31 mai. Compania Telekom Romania pune la dispozitia clientilor sai servicii fixe si mobile, tehnologie de ultima generatie 4G si fibra optica. Telekom Romania se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice oferindu-le solutii complete de comunicatii si IT&C.

Tombola Telekom – Copacul Magenta
Compania Telekom Romania este prezenta in tara noastra din anul 2014 dupa ce  Romtelekom si Cosmote Romania au fost rebranduite.

Reamintim ca Telekom Romania a introdus ieri 2 noi canale TV pe cablu si IPTV. Aceste 2 canale sunt Fast and Fun Box HD (pe pozitia 318) si Filmbox Stars (pe pozitia 232). Cele 2 posturi sunt disponibile in pachetele TV L si TV M. FilmBox Stars si Fast and Fun Box HD nu sunt prezente pe platforma DTH a operatorului Telekom. Pe DTH, Telekom are cel mai mare numar de abonati.

Telekom Romania detine si posturile Telekom Sport 1, 2, 3 si 4 si pune la dispozitia abonatilor sai pe cablu 60 de posturi TV in format HD. Divizia fixa a companiei Telekom (cablu, IPTV, DTH si telefonia fixa) a fost cumparata de Orange Romania, OTE ramanand cu divizia de telefonie mobila. In Romania, pe langa Telekom mai sunt prezente companiile Digi, Vodafone si Orange care ofera la fel ca Telekom servicii complete (CATV, DTH, internet si telefonie fixa, servicii mobile).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.