National TV difuzeaza din nou serialul Noblete
National TV redifuzeaza serialul coreean Noblete (The Great MerchantGeosang Kim Man Deok – 2010), serial inspirat dintr-o poveste reala.

Rezumat serial coreean Noblete
Aceasta drama istorica prezinta povestea vietii lui Kim Man Deok, o femeie nascuta pe insula Jeju care si-a depasit conditia impusa de locul nasterii, insula fiind considerata un loc de exil, pentru a deveni un negustor de succes in vremea dinastiei Joseong. Mai tarziu, devine un model de virtute si bunatate atunci cand si-a donat toate bunurile si 90% din banii ei (aproximativ 52.000 de euro in banii de azi) pentru a ajuta locuitorii insulei Jeju in timpul foametei, ajutand nenumarate vieti.

Noblete prezinta viata lui Kim si realizarile sale alaturi de rivalitatea ei cu alti negustori din timpul dinastiei Joseong.

In rolurile principale sunt Jae-Sung Choi (Imparateasa de fier – 2009), So Young Choo (Iubire imposibila – 2011) si Park Soon Chun.

National TV difuzeaza din nou serialul Noblete
Serialul Noblete are 30 de episoade lansate in 2010 si va fi difuzat de National TV de miercuri, 13 ianuarie 2021, de la ora 17:15. Serialul a mai fost difuzat de National TV in mai 2020.
A fost difuzat initial in Coreea de Sud de KBS1 in 2010.

Faptele eroice ale lui Kim au fost documentate in The Annals of King Jeongjo (1796) si in povestirea The Story of Man-deok. In 1978 a fost creat un memorial al lui Kim Man-deok pe insula Jeju iar oficialii provinciei acorda in fiecare an premiul Man-deok catre doua femei cu realizari extraordinare filantropice.

National TV difuzeaza si alt serial sud coreean precum Clanul, desfasurat tot in timpul dinastiei Joseon. De asemenea, TVR 2 difuzeaza in prezent un serial sud coreean de succes si anume Furtuna la Palat.
Pe National TV putem viziona in prezent seriale sud-coreene si indiene (Iubirea invinge, Dragostea gaseste o cale, Destine ratacite).

Nu ezitati sa va scrieti parerea despre acest serial in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU