Totul pentru iubire – premiera Pro 2
Pro 2 va difuza in premiera in Romania telenovela Totul pentru iubire (Quererlo todo – 2020). Aceasta este o telenovela mexicana produsa de Ignacio Sada pentru Televisa si reprezinta o adaptare a telenovelei argentiniene Herencia de amor care a ajuns intre 2009 – 2010 la 272 de episoade. In Mexic a avut premiera pe Las Estrellas.

Rezumat telenovela Totul pentru iubire
Actiunea se desfasoara in pitorescul oras El Rosario, Sonora, unde intre membri familiei Montes apar dispute privind dreptul de proprietate si mostenirea primita. Inainte de a muri, Patricio Montes ii lasa persoanei in care are incredere, Delia Santos, toata averea sa si sarcina de a reuni familia.

Dupa moartea acestuia, intre membri familiei se naste un razboi pentru mostenire, care va scoate la iveala tradari si intrigi. In familia Montes intra si Valeria Fernandez, o tanara frumoasa care practica modelling, ea va fi implicata in acest razboi avand in vedere ca este logodnica lui Leonel Montes (fiul lui Patricio Montes), acesta fiind foarte interesat de a obtine ce consindera ca i se cuvine din mostenire.

Valeria il intalneste pe Mateo Santos, fiul Deliei, iar acesta va ajunge sa aiba sentimente puternice pentru Valeria. Ea va trebui sa invete sa isi urmeze inima pentru a avea o sansa la dragoste.

Totul pentru iubire – premiera Pro 2

Din distributia serialului fac parte actorii Michelle Renaud (Muzica tradarii – 2019, Cameleonii – 2009, Raze de luna – 2018), Danilo Carrera (a jucat alaturi de Michelle Renaud in Raze de luna), Víctor González (Indoiala – 2002), Scarlet Gruber (Fara privirea ta – 2017), Olivia Bucio (Cantec de iubire – 2005, Cealalta familie a sotului meu – 2017, Rubi – 2004), Eugenia Cauduro (Dragostea invinge – 1999, Legea iubirii – 2019) si altii.

Premiera telenovelei Totul pentru iubire va avea loc pe Pro 2 din 4 noiembrie 2021, de la ora 18:00, iar din 8 noiembrie vor fi difuzate cate doua episoade. Totul pentru iubire va inlocui telenovela mexicana din 2021, Nu te-am uitat.
Pe IMDb, a obtinut nota 6.9 din numai 26 de recenzii.

Cate episoade are Totul pentru iubire?
In tara natala au fost difuzate 122 de episoade intre noiembrie 2020 – aprilie 2021 insa nu avem informatii despre numarul de episoade din Romania, avand in vedere ca numarul poate sa difere din cauza reclamelor.

Update 03.03.2023: Din 22 martie, de la ora 11:30, Acasa Gold va difuza Totul pentru iubire;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU