Traditional HD in grila Vodafone – iese Ambiental
Vodafone Romania a efectuat zilele acestea cateva modificari ale grilei de programe, una dintre aceste modificari am mentionat-o intr-un articol publicat ieri si face referire la introducerea posturilor Eurosport 3 – 9 HD in grila pe parcursul Jocurilor Olimpice. Momentan, Vodafone este singurul operator care a introdus noile posturi temporare Eurosport.

Tot recent, Vodafone a introdus in grila Traditional HD, inlocuind varianta SD. Traditional TV HD a intrat in grila Digi pe 25 martie 2021 iar acum poate fi receptionat inclusiv in grila Vodafone. Ceilalti operatori principali, Orange si Telekom, au in grila doar varianta SD.

Televiziunea Traditional TV este inclusa in lista must carry a acestui an si promoveaza cultura traditionala romaneasca, difuzand clipuri video si emisiuni dedicate folclorului muzical din nordul tarii.

Traditional HD in grila Vodafone – iese Ambiental

Postul Ambiental a fost eliminat din grila Vodafone, momentan in locul acestuia exista o dublura a unui post Eurosport.
In plus, in zona de recomandari de pe pozitia 1 se afla o dublura Investigation Discovery (ID).

O alta modificare adusa recent de Vodafone este un nou update firmware pentru mediabox-ul 4k, prin acest update sunt rezolvate cateva probleme (disparitia anumitor posturi din grila, blocarea aplicatiei Netflix), imbunatatiri de performanta (echipamentul raspunde la comenzi mai rapid) si de design (ghidul TV are acum un aspect user friendly). Ultima versiune firmware a mediabox-ului 4k este 6.18300.09.

Eurosport 7 HD, Eurosport 8 HD si Eurosport 9 HD pot fi receptionate doar de abonatii Vodafone care utilizeaza un mediabox 4k sau abonatii Vodafone TV online, compania incercan sa promoveze cat mai mult ultimul mediabox lansat dar si aplicatia online. Vodafone TV va inlocui Horizon Go incepand cu 30 iulie 2021, conform informarilor trimise catre abonatii Vodafone prin aplicatie (acest subiect a fost publicat separat zilele trecute). Horizon Go se inchide dupa o activitate de peste 6 ani si jumatate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII