Splash! Vedete la apa – sezonul 5 Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 anunta printr-un promo ca in curand va reintroduce in grila emisiunea Splash! Vedete la apa. Noul sezon va fi cel cu numarul 5.

Sezonul 4 al emisiunii Splash! Vedete la apa a fost difuzat in 2021, in luna august. Atunci, emisiunea a fost prezentata de Razvan Fodor, Anna Lesko si Ramona Olaru. Sezonul trecut, juriul sezonului 4 a fost format din Iulia Albu, Jean de la Craiova, Nea Marin si Bogdan Ionita, dupa un timp acesta din urma a fost inlocuit cu Clara Gherase.

Castigatorul sezonului 4 a fost Cristi Pulhac, fost fotbalist al echipei Dinamo, acesta a plecat acasa cu suma de 10,000 de Euro. La momentul publicarii acestui material, Antena 1 nu a anuntat cine va prezenta sezonul 5 si nici cine va face parte din componenta juriului.

Primul sezon Splash! Vedete la apa a fost difuzat pe Antena 1 in vara anului 2005. Primele 3 sezoane ale emisunii au fost prezentate de Pepe. Primii jurati au fost Cosmin Selesi (a fost prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva!), Ozana Barabancea (acum este in juriul emisiunii Te cunosc de undeva!) si Catalin Preda. Din 2008 pana in 2021, Antena 1 a renuntat la  emisiunea Splash! Vedete la apa.

Splash! Vedete la apa – sezonul 5 Antena 1

O alta informatie venita din partea Antena 1 este aceea ca in finala emisiunii Te cunosc de undeva! (care se va difuza sambata, 9 iulie, de la ora 20:00) juratul Andreea Balan va fi inlocuita de Mihai Petre. Andreea Balan lipseste din juriu pentru ca va participa in postura de concurent la emisiunea America Express. Andreea Balan o va avea ca partenera in cadrul acestei emisiuni pe prietena ei Andreea Antonescu. In anii ’90, cele doua au format trupa Andre.

In toamna, grila postului Antena 1 va fi alcatuita din sezoane noi ale celor mai cunoscute si indragite emisiuni si seriale. Printre emisiunile care vor reveni in toamna se numara: Chefi la cutite (sezonul 10), Adela (sezonul cu numarul 4, ultimul sezon) sau America Express. Antena 1 se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranță emisiunile Chefi la cuțite și America Expres și serialul Adela vor apărea în grila de toamnă. X-Factor și iUmor nu cred că vor fi în grila de toamnă (din cauza numărului de zile de difuzare de la Asia Expres, iUmor ar putea intra din nou în pauză).