In ce retele vedem Eurosport 3 – 9 pentru Jocurile Olimpice?
In acest articol vom mentiona unde putem viziona posturile Eurosport 3 HD, Eurosport 4 HD, Eurosport 5 HD, Eurosport 6 HD, Eurosport 7 HD, Eurosport 8 HD si Eurosport 9 HD pe parcursul Jocurilor Olimpice.

Noile posturi Eurosport au fost introduse astazi in grila de televiziune digitala prin cablu a operatorului Vodafone, fiind disponibile pe urmatoarele pozitii:

 • Eurosport 3 HD – 221
 • Eurosport 4 HD – 222
 • Eurosport 5 HD – 223
 • Eurosport 6 HD – 224

Cele 4 posturi Eurosport sunt disponibile doar in format HD in pachetul de baza Vodafone, nefiind criptate la momentul publicarii acestui articol.
In plus, reprezentantii Vodafone au confirmat pe pagina oficiala Facebook faptul ca vor fi introduse si celelalte 3 posturi noi Eurosport, dupa cum urmeaza:

 • Eurosport 7 HD – 225
 • Eurosport 8 HD – 226
 • Eurosport 9 HD – 227

Diferenta intre primele 4 si ultimele 3 posturi noi Eurosport este ca ultimele vor fi disponibile doar pe Vodafone TV (abonatilor care folosesc mediabox-ul 4k sau pe platforma online Vodafone). Aceste posturi vor fi disponibile, probabil, temporar pe perioada Jocurilor Olimpice.

Singurul canal Eurosport disponibil intr-o extraoptiune in reteaua Vodafone este Eurosport 4k, disponibil in extraoptiunea 4k la pretul de 1 euro pe luna (pret redus de la 2 euro), in aceasta optiune fiind disponibile de asemenea Look 4k si Insight TV.

In ce retele vedem Eurosport 3 – 9 pentru Jocurile Olimpice?

Momentan, noile posturi Eurosport sunt disponibile in Romania doar in grila Vodafone. Vom actualiza acest articol daca aceste programe se vor putea viziona si in alte retele.

Asemenea posturilor Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport 4k, pe posturile Eurosport 3 – 9 vom putea viziona continut sportiv de la Jocurile Olimpice. Evenimentele sportive se vor putea viziona, de asemenea, pe posturile TVR 1, TVR 2, TVR 3 dar si online pe Eurosport Player.

Gasiti aici informatii despre ce se va putea vedea in timpul Jocurilor Olimpice pe posturile Eurosport si TVR.
Jocurile Olimpice de Vara se vor desfasura in Japonia in perioada 23 iulie – 8 august 2021.

Voi ce parere aveti despre posturile Eurosport 3 – 9 HD? Lasati un comentariu mai jos.

Update 23.07.2021: Noile posturi Eurosport vor fi dedicate urmatoarelor categorii de sport:

 • Eurosport 3: tenis, tenis de masa, badminton, golf (150 de ore live)
 • Eurosport 4: gimnastica artistica, scufundari, sarituri in apa (75 de ore live)
 • Eurosport 5: fotbal, rugby, baseball/softball (70 de ore live)
 • Eurosport 6: baschet (100 de ore live)

Update 10.08.2021: Posturile Eurosport 3 – 9 au iesit din grila Vodafone;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Noile posturi Eurosport vor fi dedicate urmatoarelor categorii de sport:

  Eurosport 3: tenis, tenis de masa, badminton, golf (150 de ore live)
  Eurosport 4: gimnastica artistica, scufundari, sarituri in apa (75 de ore live)
  Eurosport 5: fotbal, rugby, baseball/softball (70 de ore live)
  Eurosport 6: baschet (100 de ore live)

 2. Posturile Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K si platforma Eurosport Play vor transmite toate disciplinile sportive. Reprezentantii posturilor Eurosport au anuntat ca vor infiinta posturi suplimentare Eurosport ce vor fi disponibile partenerilor in sistem pay-tv. Se vor infiinta nu mai putin de 7 posturi (Eurosport 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) si vor fi disponibile in tari precum Romania, Ungaria, Cehia si altele.

  In tara noastra, aceste canale suplimentare vor fi disponibile la Vodafone. Vodafone a introdus pana acum in teste posturile Eurosport 3, 4, 5, 6 (pentru moment sunt la liber insa este posibil ca la un moment dat aceste canale sa fie codate si introduse in pachetul sport care costa 15 lei. In unele orase, acestea sunt disponibile pe frecventele cu Epic Drama si Antena Stars HD. Toate cele 7 posturi suplimentare Eurosport vor fi in format HD.
  Olimpicii romani se vor vedea pe Eurosport 2.

 3. se vor vedea si in continuare ? am inteles ca s-ar putea introduce in pachetul sport ceea ce ar fi super deoarece eu am pachetul sport si l-as putea vedea

 4. Am citit în postarea se mai sus despre posibilitatea introducerii posturilor Eurosport 3-9 la Focussat. De menționat acesta se va intampla doar dacă cei de la Focussat vor semna un contract cu cei de la Discovery Networks. Se stie ca de la începutul anului toate posturile din portofoliul Discovery Networks au fost eliminate din grila Focussat