Top 3 cele mai folositoare aplicatii. In articolul trecut v-am prezentat trei aplicatii pentru utilizatorii de Android. Tot in acel articol am mentionat si faptul ca acest articol o sa fie impartit in cinci parti. Toate partile includ cate trei aplicatii. Aici aveti partea a treia a articolului.

Nova Launcher

Nova Launcher pare sa se extinda dincolo de ceea ce sunt aplicatiile de lauch normale. Este pe piata de ani buni, a fost actualizata constant si astfel nu a fost niciodata o optiune excelenta pentru inlocuirea lansatorului.

Este livrat cu o serie de caracteristici, inclusiv posibilitatea de a face backup si restaura setarilor ecranului de domiciliu sau tematizarea pictogramelor pentru toate aplicatiile dumneavoastra. Puteti face chiar sa para ca Pixel Launcher daca doriti.

Top 3 cele mai folositoare aplicatii. Daca mergeti pe varianta premium, puteti dispune de caracteristici precum controale de gesturi, insigna de conturi necitite pentru aplicatii si actiuni de glisare a pictogramelor. Cei care cauta ceva mai simplu pot dori sa incerce si Launchair Launcher, Hyperion Launcher sau Rootless Launcher.

Podcast Addict

Podcast Addict este o aplicatie excelenta de podcast-uri pentru fani. Dispune de aproape fiecare podcast la care te poti gandi. In plus, are o interfata de utilizator simpla si eficienta, o mulțime de caracteristici organizationale, o multime de functii de redare si descarcare si o versiune premium cu un singur cost.

Puteti rasfoi podcast-uri pe categorii sau le puteti cauta individual. De asemenea, puteti seta reguli de descarcare, puteți crea liste de redare cu usurință si suporta atat Chromecast, cat si SONOS, impreuna cu Android Auto si Wear OS.

Interfata de utilizator nu este cel mai elegant lucru pe care l-am vazut. Pocket Casts, Doggcatcher și CastBox sunt alte opțiuni excelente.

Pulse SMS sau Android Messages

Există o mulțime de aplicatii SMS excelente. Cu toate acestea, doua stau deasupra restului. Acestea sunt Pulse SMS si Android SMS. Pulse SMS ofera teme, suport GIF, conversatii protejate prin parola, o lista neagra pentru spameri, suport dual-SIM si multe altele.

Android Messages sunt ceva mai de baza, dar este o aplicatie simpla. Ambele aplicatii ofera si mesagerie prin SMS de pe desktop. Pulse SMS dispune de un abonament lunar, fie o taxă unică de 10,99 USD, in timp ce Android Messages este gratuită.

Pulse SMS foloseste o structura a serverului in timp ce Android Messages transmit in flux mesajele tale. Ambele metode au pro si contra, dar ambele sunt optiuni excelente pentru a va accesa textele peste tot. Textra este o alta optiune excelenta daca nu aveti nevoie de mesaje text. De asemenea, Pulse SMS a devenit open source la inceputul anului 2020.

Speram ca aceste aplicatii va sunt de ajutor. Partea a-3-a a acestui articol vine foarte curand.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU