Program Craciun si Revelion – Digi FM Virgin Radio Europa FM
In acest material vom detalia programele speciale pregatite de cateva posturi de radio in zilele de Craciun si Revelion.

Europa FM
Europa Top Hit – 24 decembrie, ora 19. In aceasta emisiune vom asculta cel mai frumoase 50 piese de Craciun.

Telefonul lui Mos Craciun – 25 decembrie, ora 10. Micii ascultatori vor sta de vorba cu Mos Craciun prin telefon.

Catalin Striblea si Paul Olteanu ne vor spune la ce ar trebui sa ne asteptam in noul an 2022 in cadrul emisiunilor Lumea Europa FM si Mind Architect. Aceste emisiuni vor fi la Europa FM pe 26 decembrie.

Virgin Radio

Postul de radio va difuza intreaga zi de astazi, 23 decembrie, un eveniment caritabil in care vedetele vor veni cu obiecte ce vor fi scase la licitatie, iar banii obtinuti din aceasta licitatie vor fi folositi pentru diverse cauze umanitare. Printre vedetele care vor aduce obiecte pentru licitatie vom enumera: Smiley (o jacheta semnata), Matteo (tricou purtat in videoclipul Sunt blana), Puya (6 sticle de vin Baiatu in iarba), Spike (hanorac purtat in videoclipul piesei Zeu) si altii.

Program Craciun si Revelion – Digi FM Virgin Radio Europa FM

Digi FM
Lucian Mandruta va realiza emisiunea Greu de contrazis pe 24 decembrie, intre orele 17-19, alaturi de familia sa: Ioana Matei si Mihai. In cadrul acestei emisiuni, se va discuta despre obiceiurie si traditiile care sunt respectate an de an in familia Mandruta. Emisiunea lui Lucian Mandruta din 24 decembrie poate fi urmarita live si pe pagina de Facebook Digi FM.

Daca nu stiti ce muzica sa ascultati in noaptea dintre ani, atunci solutia este programul Mixt Maraton ce va fi difuzat de Digi FM de Revelion. Programul Mixt Maraton se afla la a doua editie consecutiva si va difuza cea mai buna muzica timp de 30 de ore. In cadrul acestui program, Dan T. si invitatii sai: Almud, Happy Gutenberg, Adi Panaite, DJ Evga si altii, vor mixa peste 600 de piese. Se va difuza muzica veche si noua neintrerupta de publicitate.
Mix Maraton va incepe pe 31 decembrie, de la ora 18 si va continua pana in dimineata de 2 ianuarie 2022.

Digi FM difuzeaza un mix de stiri, dezbateri, interviuri si muzica buna. Posturile Virgin Radio si Europa FM sunt in grilele de cablu digital ale operatorilor Vodafone, Digi si DTH-urile  Focus Sat sau Digi. Digi FM se receptioneaza in reteaua Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.