Trei surori – vom vedea sezoanele 2 si 3?
Trei surori (Üç Kiz Kardes – 2022) este unul dintre serialele turcesti difuzate anul acesta de Acasa si dupa un final de sezon care a lasat telespectatorii cu sufletul la gura, au aparut intrebari daca serialul va avea si sezonul 2. Nu numai ca seria are sezonul 2 dar exista noutati si pentru sezonul 3.

In Turcia a fost difuzat recent episodul cu numarul 54, care marcheaza si finalul sezonului 2. Serialele turcesti (si nu numai) se difuzeaza cu prioritate in tara natala, doar ulterior poate incepe difuzarea si in Romania. Multe persoane s-au intrebat de ce nu se difuzeaza sezonul 2 Trei surori si pe Acasa, motivul fiind ca nu se incheiase inca difuzarea in Turcia. Avand in vedere ca acest lucru s-a intamplat recent, serialul poate fi difuzat acum si in Romania.

Insa, nu avem inca informatii cand va incepe difuzarea sezonului 2 in Romania pe Acasa. Cand vom afla o data exacta, vom actualiza acest articol.

Vestea buna este ca serialul Trei surori va avea si sezonul 3. Filmarile noului sezon vor incepe in august iar in Turcia va fi difuzat din toamna (cel mai probabil din luna septembrie). Nu se stie inca numarul episoadelor sezonului 3 sau data de la care va fi difuzat in Romania insa e posibil sa nu vedem cel de-al treilea sezon anul acesta.

Trei surori – vom vedea sezoanele 2 si 3?

Primul sezon al acestui serial a avut premiera in Romania pe 2 ianuarie 2023 si a atras interesul publicului feminin. Pe IMDb are in prezent o nota mica, 4.4 din 708 recenzii.

Serialul este produs de Süreç Film si regizat de Eda Teksöz (Cherry Season – 2014). Printre actorii serialului se numara Anil Tetik, Reha Özcan, Iclal Aydin, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever Ipek, Nazli Senem Ünal si altii.

Voi ce parere aveti despre serialul Trei surori? Doriti sa vedeti sezoanele 2 si 3? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

62 COMENTARII