Trei vieti – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat pe 22 februarie un nou serial mexican numit Trei vieti (Triada / Triptych). Aceasta este o serie misterioasa de drama si mister.

Serialul o prezinta pe Becca, o experta criminalista care, in timp ce investigheaza o crima, descopera ca victima arata exact ca ea. Becca va afla ca avea doua surori, ele fiind triplete. Ele investigheaza secretele din jurul originilor lor si sunt atrase intr-un joc complicat.

Numele serialului este un termen folosit in arta si face referire la o forma de arta impartita in trei parti, de obicei in trei panouri, cel din mijloc fiind cel mai mare iar celelalte doua alaturate sunt mici si se pot plia.

Primul episod este numit 33×3 si o prezinta pe Becca, o criminalista care intalneste o femeie aflata in pragul mortii, care ii cunoaste numele si arata ca ea. Din acest moment incepe un sir de actiuni pline de mister si pericol.

Rolurile tripletilor sunt interpretate de Maite Perroni (cunoscuta pentru rolul lui Guadalupe „Lupita” Fernandez din cunoscuta telenovela Rebelde). In serial vom vedea si actorii David Chocarro (La Doña – 2016), Ofelia Medina (Colombiana – 2011, Before Night Falls – 2000), Flavio Medina (Narcos: Mexico – 2018, Clanul lupilor – 2019), Claudia Lobo (The Good Girls – 2018 sau Nuria Bages (Ajutor, ma indragostesc – 2021).

Trei vieti – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al serialului mexican Trei vieti are 8 episoade iar pe IMDb are nota 5.8 din 289 recenzii. In Romania, ocupa prima pozitie in topul seriilor vizionate pe Netflix (a doua pozitie este ocupata de Outer Banks, care a primit recent sezonul 3).

Reprezentantii serialului nu au confirmat inca sezonul 2 pentru acest serial insa e posibil ca productia sa ramana la 8 episoade. Desi nu s-a raspuns inca la toate intrebarile, finalul primului sezon dezvaluie conspiratia principala, astfel incat ar putea fi incheiat in acest stadiu.

Vom mentiona in acest articol informatii despre reinnoirea seriei cu sezonul 2 sau despre anularea acesteia. Intre timp, ce parere aveti despre acest serial?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.