Trinitas TV HD va intra in grila Digi in toata tara

In acest material vom detalia cele mai interesante subiecte discutate in sedinta CNA din 4 octombrie 2023.

Solicitari prelungiri licente
Radio Brasov Montan din Brasov solicita prelungirea licentei. Solicitarea s-a amanat pentru o sedinta viitoare. Radio Vocea Sperantei din Bucuresti a solicitat prelungirea licentelor retelelor din: Negresti-Oas, Harlau, Constanta, Suceava, solicitarea a fost aprobata in unanimitate. Radio Galaxy a cerut prelungirea licentei pentru statia din Ramnicu Valcea – aprobata in unanimitate.

Viva FM din Radauti si Falticeni solicita modificarea structurii de programe – aprobat in unanimitate. Radio Transilvania a cerut modificarea serviciului de programe si prelungirea licentelor pentru statiile radio din: Oradea, Baia Mare, Bistrita, Cluj, Ludus, Medias, Satu Mare, Zalau – aprobat in unanimitate.

Prima Sport 1 SD/HD a solicitat prelungirea licentei audiovizuale, solicitarea a fost aprobata in unanimitate. National FM a cerut prelungirea licentei pentru statia din Constanta – aprobat in unanimitate. Virgin Radio a cerut prelungirea licentei pentru statia din Bacau – aprobat de asemenea in unanimitate.

Radio ZU a cerut prelungirea valabilitatii licentei pentru statia din Galati – aprobat in unanimitate. Radio Impuls a cerut prelungirea valabilitatii licentei pentru statia din Bacau – aprobat in unanimitate.

Prelungire valabilitate licente
SC AG Radio Holding din Bucuresti a cerut licenta pentru posturile de radio Kiss FM, Magic FM, One FM din Craiova (sistem hibrid analog – digital) si statia Kiss FM Ramnicu Valcea – aprobat in unanimitate. SC Canet SRL Bucuresti a cerut licenta pentru Rock FM Craiova (sistem hibrid analog -digital) – aprobat in unanimitate.

Cedari licente
SC AG radio Holding Bucuresti a cedat catre SC Canet Bucuresti statia Kiss FM din Miercurea Ciuc cu modificarea licentei – aprobat in unanimitate.

Modificari licente
Intermedia din Suceava a cerut modificarea structurii de programe – aprobat in unanimitate. Joy FM din Vladimirescu, judetul Arad a cerut modificarea structurii de programe – aprobat in unanimitate.

SC CEE Brodcasting Co SRL Bucuresti a cerut modificarea denumirii si logo pentru Fem-3 / TV2 Klub si modificare logo pentru Spiler 1 si Spiler 2 – solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Avize de retransmisie
Serviciul Media NHK World Japan  notifica CNA ca poate fi preluat de cablistii din Romania. NHK World Japan (serviciului public mass media din Japonia este un post generalist).

Orange Romania Communications isi extinde reteaua de cablu in judetele Calarasi (4 localitati), Caras-Severin (5 localitati), Cluj (10 localitati), Constanta (6 localitati), Covasna (11 localitati), Dambovita (7 localitati), Gorj (o localitate), Harghita (50 de localitati), Prahova (8 localitati), Suceava (37 de localitati), Tulcea (7 localitati), Vaslui (26 de localitati), Maramures (4 localitati), Alba (29 de localitati), Arges (o localitate), Bacau (38 de localitati), Botosani (33 de localitati), Bistrita Nasaud (3 localitati), Braila (4 localitati), Brasov (o localitate).

Trinitas TV HD va intra in grila Digi in toata tara

Digi / RCS & RDS va introduce in grila nationala postul Trinitas TV HD. Postul va intra in grila digitala nationala dupa Atomic Academy. In grila digitala Digi din Sfantu Gheorghe din Covasna va intra postul TV Cablu Turia. In grila digitala Digi din Ramnicu Valcea va intra postul local VTV.

Din grila DTH Digi ies canalele Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD, raman variantele SD ale posturilor Eurosport 1 si Eurosport 2, ies canalele BBC Earth SD/HD (acestea au fost in avizul din 5 septembrie fara sa intre efectiv in grila Digi DTH), vor inlocui Epic Drama SD cu Epic Drama HD (aici este o greseala pentru ca in grila satelit Digi este Epic Drama HD si nu este Epic Drama SD, Epic Drama SD este pe cablu digital). In grila satelit Digi vor mai intra posturile Metropola TV SD si Kanal D2 SD. Modificarile nu au fost efectuate deja.

Operatorul Focus Sat va introduce posturile TV5 Europe si Metropola TV. Focus Sat este in discutii cu reprezentantii TVR sa introduca in grila posturile TVR Info si TVR Cultural.

Zoom TV s-a mutat din Brasov in Bucuresti si va reincepe emisia in curand.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

34 COMENTARII

 1. Văd aici numai comentarii răutăcioase la adresa Trinitas TV HD, de parcă nu ați avea destule canale de „chiloțăreală”, de manele sau de alte posturi unde se promovează incultura, după gusturile voastre. Și ceilalți care au alte gusturi decât ale voastre, au dreptul să vizioneze acele televiziuni pe care le doresc la o calitate mai bună.
  Cum poporul român este majoritar ortodox era timpul ca acest post să fie difuzat și în HD. Pe acest post se pot viziona în afară de slujbe, și emisiuni de cultură sau de istorie, așa că și ateii ar avea ce vedea.

 2. S-a facut reorganizarea grilei pe DTH digi – AU INTRAT SI CANALE NOI – KANALD 2, METROPOLA TV, TVR3, TVR INFO, TVR CULTURAL, ANTENA 1 HD. Ordinea e la fel ca pe cablu – digi sport 1,2,3,4, tvr1,tvr2etc. TV5 MOMDE EUROPE e si in format SD nu numai HD

  Acestea sunt frecventele:
  TVR INFO -11823
  KANALD 2 – 11843
  METROPOLA TV – 12092
  TVR 3 – 11996
  TV5 MONDE EUROPE SD – 12643
  TVR CULTURAL – 11823
  ANTENA 1 HD – 11996

 3. Aia era ma! Nu vedeam noi in grile unul dintre cele mai nocive televizuini, si pe cei mai mari banditi din toate timpurile. TriniPas Tv, mancator urias de bani, din banii nostri!!!

  • Un post de calitate care face audiente mai mari la slujba de vecernie sau alea de sarbatori… decat Party Mix. Nu ar fi păcat sa nu vezi BOR-masiinile popilor in HasDeu. 🥹🥹🙈💩👍🏻