TV Kult, TV Enciclopedia si Asia TV au primit licenta
In sedinta CNA de astazi posturile TV Kult, TV Enciclopedia, Asia TV, Mooz Retro, Mooz Love, Mooz Urban au primit aprobarea pentru solicitarile licentelor audiovizuale.

Posturile TV Kult, TV Enciclopedia, Asia TV, Mooz Retro, Mooz Love, Mooz Urban au primit astazi aprobarea CNA pentru solicitarile licentelor audiovizuale. S-a discutat de asemenea solicitarea Asociatiei RADIO MARIA ROMÂNIA pentru licenta audiovizuala prin retele de comunicatii electronice a postului Maria TV. Asociatia Radio Maria Romania opereaza si postul Radio Maria.

Mooz TV SRL a solicitat de asemenea redenumirea si schimbarea grilei de programe a posturilor Mooz RO, Mooz Hits si Mooz Dance. A fost aprobata si solicitarea ISG TV SRL pentru o noua licenta audiovizuala pentru postul Asia TV si redenumirea posturilor Bollywood.

In aceeasi sedinta au fost aprobate urmatoarele doua solicitari:

 • Solicitarea Telekom Romania pentru prelungirea licentei postului Telekom Info;
 • Solicitarea cedarii licentei audiovizuale de UPC Romania companiei Vodafone Romania pentru serviciul de programe INFO cu modificarea denumirii;

Asadar, in viitor vom avea 3 posturi TV noi: TV Kult, TV Enciclopedia si Asia TV, primele doua vor fi detinute de Mooz TV SRL iar Asia TV de ISG TV SRL, aceeasi companie care detine posturile Bollywood. TV Kult si TV Enciclopedia ar urma sa fie doar in grila de programe Telekom.

Posturile Mooz Urban, Mooz Love si Mooz Retro vor fi tot posturi de muzica iar TV Kult si TV Enciclopedia vor fi posturi de documentare care vor difuza atat productii proprii cat si productiile altor furnizori.

TV Kult, TV Enciclopedia si Asia TV au primit licenta

Mooz TV SRL detine in prezent posturile de muzica Mooz Ro, Mooz Dance, Mooz Hits si Mooz HD. Aceste posturi sunt disponibile in grilele operatorilor Telekom si NextGen insa Mooz Dance este disponibil si in grila de programe a altor operatori.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre data de lansare a posturilor respective. Voi ce parere aveti despre noile licente audiovizuale aprobate astazi in cadrul sedintei CNA? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

47 COMENTARII

 1. In 2012 au lansat Bollywood TV, Bollywood Clasic si Bollyshow iar 2014 a fost un mic rebrand iar astia de la Bollywood au dat canalele peste cap, Bollywood Clasic a schimbat dar Bollyshow a devenit Bollywood TV iar Bollywood TV a fost transformat in Bollywood Film.

     • Păi ai zis într-un comentariu mai vechi , că Bollywood TV devine Asia TV , iar Bollywood TV este la mai mulți operatori , nu doar la Telekom

     • Daca te uiti mai jos am scris ca Boo Show se va rebrandui in Asia tv nu Boo TV Iti zic si cand am scris pe 11 Aprilie la ora 12:43 sau 12:45.

     • Păi a scris Anonim ca Bollyshow s-a închis acum 10 ani , iar tu ai spus că te refereai la Bollywood TV

     • Da ai dreptate , este posibil ca sa nu fi inteles eu la ce s-a referit Anonim. Si anume ca BollyShow si Boo Show sa fie unu si acelasi post care apartine de ISG TV SRL. In acea sedinta a cna reprezentantii posturilor Boo au spus ca postul Boo Show va fi rebranduit in Asia tv.

     • Deci să înțeleg :Bollyshow se lansează din nou, doar că va avea denumirea de Asia TV , Iar Bollywood TV va rămâne așa

     • Tot ce pot spune este ca o noua renegociere intre Digi si Boo se va realiza undeva pe la jumatatea anului 2021 atunci expira acest contract.

 2. Am urmărit și eu ședința CNA pe youtube.
  Din ce a spus Samoilă (reprezentantul canalelor Mooz, TV Enciclopedia, Kult TV, Bollywood-uri și Asia TV) și documentele depuse la CNA vor intra Mooz-urile, TV Enciclopedia și Kult TV DOAR la Telekom, iar Bollywood Film, Bollywood Clasic și Asia TV vor intra la DIGI, Vodafone, Telekom și INES.
  Radu Herjeu chiar a specificat că este abonat DIGI și este încântat de apariția Asia TV.
  Nu scria pe nici un document și nu a menționat nimeni Orange sau AKTA.

  Când vor intra?…Dumnezeu știe!