TVR 1 a anuntat grila de primavara 2024
Postul de televiziune TVR 1 si-a anuntat grila de primavara-vara. In acest material vom detalia ce emisiuni revin in grila TVR 1. Emisiunea concurs Castiga Romania! a revenit cu un nou sezon din 25 martie, de luni pana joi, de la ora 21. Dupa ce in sezonul 13 au fost invitati sa participe cei mai buni concurenti din cele 12 sezoane, in sezonul 14 al emisiunii concurs Castiga Romania! telespectatorii se vor intalni cu noi concurenti bine pregatiti, destepti, care fac parte din toate categoriile sociale.

Vorbeste corect a revenit cu un nou sezon in grila TVR 1 din 25 martie, de la ora 13:55, de luni pana vineri. Emisiunea implineste 25 de ani de cand s-a lansat.
Oamenii si legea incepe din nou la TVR 1 din 25 martie, de luni pana vineri, de la ora 13. Mihaela Olaru, avocat si om de televiziune, va discuta cu invitatii sai probleme juridice.

Emisiunea Nocturne a revenit in grila TVR 1 cu un nou sezon din 25 martie, de la ora 23. Nocturne este o emisiune saptamanala. In prima editie a  noului sezon, Marina Constantinescu o are ca invitat pe Daniela Safta, specialist in Medicina interna si Pneumonie.

Dosar de Romania revine cu un nou sezon din 28 martie, de la ora 22. In prima editie a emisiunii vom urmari un film documentar despre aurul Apusenilor.
Gala umorului revine din 29 martie, de la ora 21, in fiecare seara de vineri. Mirela Zetea si Dragos Huluba sunt si in acest sezon prezentatorii emisiunii Gala Umorului, care anul acesta implineste 10 ani de la prima difuzare.

Emisiunea concurs Care pe Care va reveni in grila TVR 1 din 30 martie, de la ora 16. Care pe Care va fi difuzata sambata si duminica.
Eu pot! revine in grila TVR 1 din 30 martie, sambata, de la ora 10. Realizatoarea Anca Mazilu si invitatii sai vor oferi telespectatorilor sfaturi de relationare. In cadrul emisiunii Eu pot! vor fi invitati pshiologi, psihoterapeuti, life coaches si specialisti in terapii alternative.

Ora Regelui revine cu un nou sezon din 30 martie, de la ora 14:30, in fiecare sambata. Copiii spun! revine din 30 martie in fiecare sambata, de la ora 15:30 in care copiii cu varsta de 5 ani isi vor spune parerea despre diferite probleme sociale. Copiii ne vor spune ce mai putem cumpara cu 10 lei, ce inseamna e-factura, ce inseamna ANAF, ce alegem la alegerile locale, care este treaba unui primar si multe altele.

TVR 1 a anuntat grila de primavara 2024

Emisiunea Dintre alb si negru revine din 30 martie, in fiecare sambata, de la ora 17. Exclusiv in Romania revine din 31 martie, de la ora 17, in fiecare duminica. Cristi Tabara si echipa Exclusiv in romania isi propun sa afle radacinile unor legende locale precum carul cu prosti din Caracal. In primul episod vom afla ce este rastauta cu lapte sau cine sunt ugocienii.

In aprilie, in grila TVR 1 revin emisiunile: Anchetele Comisarului Antonescu (2 aprilie),  Vedeta familiei (6 aprilie), Garantat 100% (din 7 aprilie), Miturile comunismului (din 7 aprilie), Vis sau realitate (din 12 aprilie).

Serile de duminica vor fi dedicate folclorului romanesc. Iuliana Tudor revine cu o noua emisiune de divertisment folcloric, Tezaur folcloric, Viata satului, Punct critic si alte emisiuni revin din aprilie in grila postului TVR 1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.