Travel XP HD si DocuBox HD in grila NextGen

Travel XP HD si DocuBox HD in grila NextGen – Posturile Travel XP HD si DocuBox HD au intrat astazi in grila de programe NextGen, momentan in teste. Posturile se gasesc la finalul listei de programe.

Cele doua posturi, Travel XP HD si DocuBox HD, sunt momentan in teste in grila, urmand sa intre oficial in perioada urmatoare. Este posibil ca in acest moment sa nu fie disponibile la nivel national, ci doar in unele zone.

Noile posturi sunt introduse in grila NextGen la ceva timp dupa eliminarea posturilor Discovery si Eurosport din grila, in acea perioada intrand doar Viasat Explore HD, desi abonatii asteptau si alte canale, asa cum s-a intamplat la Telekom. Cu cateva zile inainte de a fi eliminate posturile Discovery, in grila NextGen au fost introduse posturile National Geographic SD/HD si Nat Geo Wild SD/HD.

Reamintim ca luna trecuta in grila NextGen au fost introduse posturile Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD si Party Mix. De asemenea, pe 4 februarie a intrat in grila canalul de arhitectura si design IDA, la scurt timp dupa ce a fost inclus in lista posturilor must carry a anului 2020.

Travel Xp este cel mai mare canal de televiziune de calatorii din lume. Programul este indian si a fost lansat in anul 2011, fiind distribuit in peste 50 de tari, in peste 91 de milioane de case.

Mai jos regasim o poza cu Travel XP HD trimisa de Alex caruia ii multumim pentru contributie.

Travel XP HD si DocuBox HD in grila NextGen1

DocuBox este un canal de documentare detinut de SPI International. SPI detine si alte programe precum FilmBox, FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Action, FilmBox Plus, TDC, FunBox, FightBox, FashionBox, Fast & Fun Box, FilmBox Arthouse, GameToon sau programe de adulti precum Erox.

Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor DocuBox HD si Travel Xp HD in teste? Lasati un comentariu mai jos.

Update 18.02.2020: DocuBox si Travel XP au intrat oficial in grila de programe NextGen:

 • DocuBox SD – pozitia 128;
 • DocuBox HD – pozitia 129;
 • TravelXP SD – pozitia 145;
 • TravelXP HD: 146;
  Ii multumim lui Alex pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

 1. jumatate din subtitrare nu se vede la Mangalia… de la inceput…… nu are next gen personal care supravegheaza buna functionare ????!!! …de aia o sa plece toti la Digi….

 2. DocuBox si Travel XP au intrat oficial in grila de programe NextGen:

  DocuBox SD – pozitia 128;
  DocuBox HD – pozitia 129;
  TravelXP SD – pozitia 145;
  TravelXP HD: 146;
  Ii multumim lui Alex pentru informatii;