TVR Sport HD intra in grila Vodafone, iese Da Vinci HD
Pe 27 martie au inceput testele pentru TVR Sport. Testele se pot vedea pe aplicatia TVR Plus si au inceput la putin timp dupa ce Presedintele SRTV, Dan Turturica, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca TVR Sport va incepe emisia pe 30 martie, de la ora 7 dimineata.

Reamintim ca TVR Sport va fi disponibil in grilele tuturor operatorilor de cablu, iptv, dth si pe platformele online de televiziune. Primul operator de cablu care a introdus TVR Sport HD este Vodafone Romania. TVR Sport a intrat in grila Vodafone pe frecventa 354 MHz, pe pozitia 206 in locul canalului Da Vinci HD.

TVR Sport va transmite competitii sportive detinute de EBU, emisiuni sportive (Replay, Arena Sport Maxim), documentare sportive, interviuri si podcasturi sportive. TVR Sport este transmis de Vodafone in format HD. In acest moment, TVR Sport HD are 2 feeduri: unul pe TVR Plus unde sunt prezentate interviuri cu oameni importanti din lumea sportului iar al 2-lea feed este cel de la Vodafone unde se prezinta in bucla un promo si unde spre deosebire de feedul de pe TVR Plus, postul are pus si logoul.

TVR Sport HD intra in grila Vodafone, iese Da Vinci HD

Sloganul TVR Sport HD va fi Arena Romanilor. Din informatii neconfirmate oficial, TVR Sport HD va intra si in grilele operatorilor Orange Romania si Orange Romania Communications astazi sau vineri. Tot din informatii neconfirmate, TVR Sport HD va intra in grila Digi ( pe infrastructura de cablu digital) direct pe pozitia 20, inaintea postului Pro Arena. Acest lucru ar urma sa se intample cu cateva ore inainte de inceperea emisiei.

Din pacate, abonatii Vodafone raman fara un canal educativ pentru copii, este vorba de Da Vinci HD. Da Vinci a intrat in grila Vodafone in mai 2019. Postul difuzeaza documentare educative pentru copii si adulti. Iata cateva emisiuni pentru copii transmise de Da Vinci: Lumea la orizont, A fost odata… Terra, Povestea vietii, Povestea omului si altele.

In Romania, varianta HD a postului Da Vinci s-a lansat in 2022 intrand in grilele operatorilor Vodafone si Orange.
Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii ce ofera abonatilor sai  servicii fixe si mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

26 COMENTARII

  1. Foarte „organizați” cei de la Vodafone: au început să dea afară din canalele HD, sunt prea multe și deranjează telespectatorii. Noroc că avem canale SD din belșug. Bravo!

    • Ufff! Nu ești informat deloc, DSF! 🤣🤣🤣

      Această strategie de marketing e a celor de la Vodafone de mult timp. Dacă nu ții minte, oamenii mei au înlocuit pachetul Trace, un pachet de 2 canale premium pe care le avea în exclusivitate, cu TVR Folclor, iar în ultimul timp, cam tot ce au introdus a fost must carry, și au scos posturi pe capete.😂😂

      Orange au tot introdus anul trecut. În fine, e chiar jalnic că au scos MTV Live. De Medika nu prea îmi pare rău. 🫠