Plex – noul serviciu streaming disponibil in Romania

Plex – noul serviciu streaming disponibil in Romania – Platforma tip librarie online Plex lanseaza noul serviciu streaming care este disponibil si in Romania. Plex a ajuns la un acord cu Warner Bros. in luna august a anului acesta, anuntand ca platforma de streaming online va fi disponibila pana la finalul anului 2019.

Serviciul de streaming Plex a fost anuntat in luna august ca urmeaza a fi lansat pentru SUA (conform DigitalTVEurope) insa ulterior a fost lansat in toate tarile din care poate fi accesata platforma Plex, fiind inclusa si Romania. Acest serviciu este disponibil gratuit tuturor utilizatorilor, nu numai abonatilor Plex Premium.

Plex ofera utilizatorilor sai o varietate de filme si seriale disponibile pe categorii (categorii precum Most Popular, Happy Holidays, Love is in the air, Comedy, Drama, SCI-FI, Documentaries, etc.), cateva productii fiind: Frequencies, Vegas Skyline, Terminator, Apocalypse Now, The Secret Kingdom, Lovemakers, Pride and Prejudice, Django si multe altele. O categorie interesanta este Silver Screen Classics unde putem viziona filme clasice produse in SUA.

Pe langa filme si seriale putem viziona prin serviciul Plex productii web cunoscute precum Epic Meal Time, Cheddar Originals, TechCrunch, ARS Technica + altele. Alte sectiuni sunt News, Podcasts, TIDAL si Your Media.
Desi Plex este gratuit, monetizarea acestui serviciu se va face prin afisarea reclamelor. Plex este un nou serviciu de streaming online multimedia prin care putem avea acces la filme, seriale, show-uri online, podcasturi, TIDAL si stiri. Putem utiliza acest serviciu atat pe desktop cat si pe aplicatie de mobil (iOS, Android) sau televizoare smart (LG webOS, Samsung (inclusiv Tizen), AndroidTV, Chromecast (inclusiv Vizio), FireTV, RokuTV).

Plex este un nou serviciu binevenit, desi productiile nu sunt noi (majoritatea filmelor si serialelor sunt vechi sau foarte vechi), continutul este interesant iar un mare plus reprezinta gratuitatea. Pentru a avea acces la facilitatile gratuite Plex este necesar sa ne configuram un cont pe site-ul Plex.tv.

Utilizand serviciile Plex putem beneficia si de televiziune live prin intermediul unui dispozitiv media (exemplu: HD Home Run Expand), serviciul fiind asemanator Slingbox. Folosind un dispozitiv media putem viziona televiziune live (programele furnizate de operatorul de telecomunicatii – exemplu Digi) oriunde ne aflam prin aplicatia Plex. De asemenea, putem inregistra continutul video de pe canalele dorite.

Daca ati testat noul serviciu de streaming Plex, ce parere aveti pana in prezent? Ii multumim lui George pentru contributiile aduse acestui articol;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

    • Poti inregistra continutul TV folosind un dispozitiv extern, exemplu HD Home Run Expand. Este un dispozitiv media care se conecteaza la internet si la serviciul de cablu tv.

  1. pentru cei care nu vor sa plateasca e youtube cu filme gratis din 2010-2019 tot ce trebuie sa faci scrii full movie filme mult mai bune fata de plex youtube.com/results?search_query=full+movie