Ajuta-l pe Facturescu – Campanie RCS & RDS pentru activare facture electronica.

Compania RCS & RDS a lansat campania “Ajuta-l pe Facturescu”, o campanie semi-amuzanta prin care poti activa factura electronica si poti castiga unul din cele 1000 de premii oferite.

“Cine e Facturescu? Colegul de la Digi, care chiar și de sărbători lucrează zi și noapte să-ţi trimită acasă factura tipărită. Tu decizi dacă îl ajuţi!”
Partea amuzanta a campaniei este ca, de fapt, nu Facturescu (persoana responsabila cu emiterea facturilor) este cel care lucreaza de sarbatori ci zeci de echipe de teren care asigura mentenanta non stop si alti zeci de angajati front-office/ back-office.
Trecand peste asta, tot ce trebuie sa facem pentru a ne inscrie in acest concurs este sa activam factura electronica, urmand sa nu mai primim facturile acasa in format fizic ci pe o adresa e-mail.

Pentru activarea facturii electronice trebuie sa ne autentificam in DigiCare, selectam din meniul principal Facturi – Factura mea Digi – Activeaza factura electronica si confirmam activarea acestui serviciu apasand click pe link-ul din mailul de confirmare pe care il vom primi pe adresa e-mail.

Ajuta-l pe Facturescu – Campanie RCS & RDS pentru activare facture electronica.

In plus, factura electronica se poate activa apeland la serviciul de relatii cu clientii sau in unul din punctele de prezenta RCS & RDS.
Destul de simplu sa activam factura electronica si pe langa faptul ca economisim hartie, suntem inscrisi in tombola Digi prin care putem castiga:
-3x Samsung Galaxy S8 cu abonament Optim Nelimitat, gratuit timp de 12 luni;
-10x ZTE A320 cu abonament Optim Nelimitat, gratuit timp de 12 luni;
-1000x abonamente Digi gratuite timp de o luna;

Telefoanele oferite in cadrul acestui concurs sunt compatibile cu serviciile VoLTE (atat Samsung cat si ZTE) si VoWIFI (doar Samsung).
La fel ca in concursurile anterioare, suntem inscrisi in tombola doar in situatia in care activam acest serviciu, nu si daca il avem deja activat (dar nimic nu ne opreste sa il dezactivam si sa il activam din nou).

Extragerile se vor efectua in felul urmator:
-in data de 16 ianuarie 2018 se va face extragerea pentru clientii inscrisi in perioada 14 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018;
-in data de 19 februarie 2018 se va face extragerea pentru clientii inscrisi in perioada 15 ianuarie;
-in data de 20 martie 2018 se va face extragerea pentru clientii inscrisi in perioada 16 februarie 2018 – 16 martie 2018;

In cadrul fiecarei extrageri se vor oferi 1x Samsung Galaxy S8, 3x ZTE A320 si 333 de abonamente Digi Mobil (cu exceptia ultimei extrageri cand se vor oferi 334 abonamente).
Voi ce parere aveti despre aceste concursuri? Sunt sau nu sunt reale?
Detalii despre tot ce inseamna facturile RCS & RDS gasim aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  • Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat, pe acest articol incercam sa mentinem discutiile la subiect (Campania RCS – RDS pentru activarea facturii electronice).

 1. Digi a lansat din nou campania cu activarea facturii electronice, dar de data aceasta s-a asigurat ca cei care o au deja activata nu mai pot participa,conform punctului 6 alineatul 3 din regulament. Am sunat la ei si mi-au confirmat ca smecheria cu dezactivarea si activarea imediata nu te face eligibil pentru participarea in campanie. Drept urmare, am solicitat dezactivarea facturii electronice la departamentul relatii cu clientii, cu riscul de a taia 2-3 copaci pentru facturile primite prin posta :/ La urmatoarea campanie,probabil la anul, o voi activa din nou, ca doar nu oi fi eu singurul fraier care rateaza campanii. Cu toate ca ma indoiesc ca dau ei premiile alea aleatoriu la toti parlitii hehe

  • Sunt de acord cu tine, nu este corect ca aceasta campanie sa fie disponibila doar pentru cei care isi activeaza acum factura electronica, asta ii discrimineaza pe cei care deja au activat acest serviciu care ii avantajeaza pe cei de la Digi (nu mai platesc postas pentru livrarea facturii – postasii sunt platiti la numarul facturilor livrate), nu mai consuma hartie, toner, curent.
   Insa, in ceea ce priveste premiile sunt sigur ca se ofera corect, este o firma prea mare pentru a se preta la astfel de lucruri plus ca premiile nu au asa o valoare de necrezut astfel incat sa nu ofere premiile.

  • Pentru a-ti crea un cont pe Digi Romania trebuie sa accesezi site-ul oficial Digi – Contul Meu – Inregistrare – iar aici completezi informatiile cerute.
   Daca nu te descurci, poti cauta la noi pe site articolul dedicat site-ului Digi Romania unde poti gasi detalii privind crearea contului.